Gabriela Cristea nu regretă că a pozat goală în Playboy, acum 23 de ani: "Am fost plătită bine. Una dintre poze a fost chiar premiată în America"

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea a pozat goală în Playboy, revistă dedicată bărbaților, în urmă cu 23 de ani. La acea vreme, avea 26 de ani și a renunțat la haine, complet dezinhibată și dornică de afirmare. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatoarea TV a spus că nu regretă decizia luată atunci și nu cataloghează episodul ca fiind tabu, mai ales că a încasat o sumă frumușică de bani. Iată declarațiile Gabrielei Cristea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și-a construit un nume în televiziune în aproape trei decenii de carieră, însă puțini își amintesc pictorialele îndrăznețe din Playboy, când a renunțat complet la haine și inhibiții. Avea 26 de ani, era de o frumusețe răpitoare și nu și-a degolit doar sânii, ci și zonele intime. Ședința foto s-a desfășurat pe malul mării, iar prezentatoarea TV s-a arătat în toată splendoarea, suplă și în ipostaze incitante. La peste 20 de ani distanță, Gabriela Cristea nu regretă că a pozat nud, ba chiar se mândrește că a fost distinsă în America pentru materialul respectiv.

gab9gab9

Citește și: De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca: „Nu mai vreau, pentru că…'. Cereau 1 milion de euro potențialilor cumpărători

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Marcel Toader: „O să fiu foarte cinstită. Nu a fost o mare dragoste, dar ajunsesem la o vârstă și…' / Își dorea să devină mamă alături de el

Citește și: De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă în satul natal al actriței: „Asta ne dorim să oferim copiilor, cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza'

Citește și: Ce operație estetică vrea Oana Roman să-și facă: „Singurul complex real pe care îl am. Îmi doresc să scap de…'. Cum își menține tenul

Gabriela Cristea nu regretă că a pozat goală înPlayboy

Multe vedete din România s-au afirmat în showbiz după ce au pozat nud în Playboy, precum Dana Săvuică, Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Andreea Antonescu, Loredana Groza, Andreea Bănică și multe altele. La rândul ei, Gabriela Cristea a avut un pictorial în revista dedicată bărbaților, pe când avea 26 de ani, lăsându-și la vedere sânii și zonele intime. Prezentatoarea TV nu regretă decizia luată atunci, mai ales că s-a ales cu o sumă considerabilă de bani și a fost premiată în străinătate pentru imaginile provocatoare.

„Mi-au dat lacrimile. Da, îmi aduc aminte momentul, un moment ca oricare altul, adică nu-ți închipui că e o chestie wow. Eu am luat toate lucrurile astea firești. Sună a lipsă de modestie sau cum? Una dintre poze a fost chiar premiată în America la Playboy America. Nu-mi mai aduc aminte exact (n.r. – cu cât a fost plătită), dar bine, binișor', a spus Gabriela Cristea în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Gabriela Cristea nu a fost încurajată de părinți să lucreze în televiziune

Gabriela Cristea recunoaște că părinții ei nu au încurajat-o să-și croiască drumul în televiziune, din cauza stereotipului conform căruia prezentoarele TV sunt „femei ușoare'.

„Nu a fost relație aproape niciodată, pentru că ei și-au dorit altceva, eu mi-am dorit altceva și, la un moment dat, conflictul a fost atât de mare încât am hotărât ca fiecare să o luăm pe drumul pe care simțim că trebuie să-l luăm. S-a rupt relația după ce am făcut eu 18 ani și am hotărât să-mi iau viața în mâini și să încep să-mi fac o carieră și să fac ceea ce îmi doresc. Doar tata mai trăiește. Nu mai păstrez legătura cu el deloc. Mama, din păcate, nu mai este. Probabil că niciodată nu te împaci cu gândurile, eu nu sunt împăcată, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Consideră că, la momentul la care am vrut să fac niște lucruri, le-am făcut. Știi, când o să ajungem acolo, în fața Bărbosului, și o să ne întâlnim cu el față în față, o să dăm cu subsemnatul.

Nu aveam voie să fac nimic, erau foarte stricți și orice le-aș fi propus… poate și că era perioada aceea imediat după Revoluție, în care libertatea era prost înțeleasă, copiii se pierdeau foarte ușor pe drum, numai că nu a fost cazul meu, că nu voiam să mă pierd nicăieri pe drum, eu doar voiam să fac televiziune, ei nu erau de acord. Îți povesteam momentul meu cu Horia Brenciu, primul moment al meu, am venit acasă și am spus ce mi s-a întâmplat, o să prezint Eurovisionul, eu foarte încântată și mi s-a spus „Nu'. Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint, pentru că eu voiam să fac asta și pentru că nu erau multe intrările la momentul acela. Dacă pierdeai trenul, pierdeai trenul și mai venea peste 5 ani, habar n-am, iar eu nu aveam 5 ani să pierd sau, cel puțin, eu așa consideram la momentul respectiv, că nu-i am', a mai spus Gabriela Cristea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton