Gabriela Cristea se confruntă cu stări de rău de mai mult timp: ”N-am energie, nu am chef. Poate ar trebui să merg să fac niște analize, nu am mai făcut de foarte multă vreme. Ar fi foarte grav să...”

.

Gabriela Cristea se confruntă cu stări de rău de ceva timp, însă nu este pentru prima dată când trece printr-o astfel de perioadă. Totuși, anunțul ei de pe rețelele de socializare i-a speriat pe fani, mai ales când a început să explice ce simptome are, dar și lipsa de energie pe care o resimte de mai mult timp se pare. Iată ce le-a povestit celor care o urmăresc în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Gabriela Cristea este, fără doar și poate, o femeie împlinită și iubită. Are parte de un succes răsunător pe plan profesional de ani și ani de zile, însă și când vine vorba despre viața personală totul este la superlativ. Trăiește o frumoasă căsnicie cu Tavi Clonda de mai mulți ani de zile, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe superbe. Totuși, când vine vorba despre starea de sănătate, lucrurile nu merg tocmai bine.

Citește și: Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus: „Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi…'


Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea, când a fost curtată de un bărbat aflat într-o altă relație: „Persoana e cunoscută la nivel foarte înalt. N-am fost niciodată amantă…'

Citește și: Valentin Luca, finalist la Românii au talent, singurul român de la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Mark Zuckerberg și Bill Gates, pe lista invitaților

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și familia ei. Vila de lux are două etaje și o grădină imensă: „Avem ajutor în casă'


Gabriela Cristea se confruntă cu stări de rău de ceva timp

Recent, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor din mediul online, unde este zi de zi activă, faptul că starea ei nu este chiar cea mai bună încă de la începutul anului. Mai concret, prezentatoarea TV le-a explicat că se simte tot mai abătută, nu are energie și nici chef de treabă, deși are foarte multe lucruri de făcut. De asemenea, nu s-a sfiit să explice că-și dorește să lase totul baltă și să plece într-o vacanță.


 „Anul acesta cred că e cel mai grav din toți anii. N-am energie, nu am chef, câtă treabă am și câte am de făcut. Și vine o zi importantă pentru mine. Mă întreb dacă ar fi foarte grav să îmi iau o vacanță și să las pe toată lumea baltă.

Gabriela Cristea: „Ar trebui să merg și să fac niște analize, că n-am mai făcut de foarte multă vreme„

Printre altele, Gabriela Cristea a recunoscut că nu a mai fost de mult timp să își facă un set de analize, astfel că starea ei apatică ar putea să fie și din cauza lipsei vitaminelor, după spusele ei. Mai mult decât atât, a precizat că are un stil destul de haotic în ultima perioadă, astfel că și acesta ar putea să fie un motiv pentru stările de rău.


Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, că n-am mai făcut de foarte multă vreme. Poate am vreo lipsă de vitamină, care îmi dă energie, nu știu, nici nu iau vitamine, mănânc și haotic și mai mănânc și prostii câteodată.’, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.


Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital la începutul anului

Spre finele lunii ianuarie a început noul sezon Casa Iubirii, moment în care Gabriela Cristea a lipsit de la premieră, tocmai pe fondul unor probleme de sănătate. A fost înlocuită de Simona Gherghe, iar mai apoi a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea TV a apelat la ajutorul medicilor în toiul nopții, pe fondul unor simptome severe, iar apoi a rămas sub supravegherea medicilor.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine.


Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară… M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul, le-a spus Gabriela Cristea, fanilor din mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram