Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu, împreună acum 30 de ani, într-o reclamă pentru pantofi. Cum arătau atunci: sunt de nerecunoscut

.

Puțini își amintesc că, în urmă cu aproximativ 30 de ani, Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu au fost protagoniști într-o reclamă pentru pantofi. Pe atunci, prezentatoarea TV și designerul se aflau la începuturile carierei și abia dacă-i recunoști în imaginile respective. Filmările au avut loc într-o atmosferă de poveste, căci ea a fost Cenușăreasa, iar el prințul, iar cadrele împreună par aproape ireale. Iată imaginile de atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Deși pare greu de crezut, în urmă cu trei decenii, Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu au fost protagoniști într-un spot publicitar, pe când ambii erau foarte tineri și frumoși. Înainte de a debuta în televiziune, prezentatoarea TV și-a încercat norocul în modeling, context care a adus-o într-o colaborare cu designerul vestimentar. Cei doi au fost imaginea unui brand de pantofi și au jucat într-o adaptare modernă a basmului „Cenușăreasa’.

Citește și: Magda Vasiliu, după ce Gabriela Cristea a fost criticată dur pe social-media, din cauza siluetei: „Frustrarea, invidia și răutatea…'


Citește și: De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani. A spus adevărul despre lupta cu kilogramele: „Efectiv nu mai pot…'

Citește și: Ce spune Oana Roman după ce a fost acuzată că și-a tăiat stomacul pentru a slăbi: „Eu cred că este periculos. Dacă ai anumite afecțiuni…'. Cum a dat jos peste 20 kg

Citește și: Simona Halep își vinde vila cu 9 camere din Snagov. Cum arată casa și câți bani cere pe eaSimona Halep își vinde vila cu 9 camere din Snagov. Cum arată casa și câți bani cere pe ea


Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu, împreună acum 30 de ani, într-o reclamă pentru pantofi

Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu au fost protagoniști într-o reclamă pentru pantofi în anii 90. La vremea respectivă, ambii erau tineri și fără obligații, și abia dacă-i recunoști în spotul publicitar. Designerul vestimentar a jucat rolul prințului care se îndrăgostește de Cenușăreasă, adică de Gabriela Cristea, care părea o puștoaică rebelă. La popul opus, Cătălin Botezatu părea atât de cuminte și inocent, căci imaginile datează de la începuturile carierei sale vestimentare.


Cenușăreasa nu-și pierde pantoful, așa cum se întâmplă în basmul de Frații Grimm, ci pare destul de rebelă și refuză să fie cucerită de prinț, lăsându-l cu buza umflată.

Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu au fost imaginea unui brand de pantofi, iar spotul publicitar a fost realizat de Graffiti/BBDO, prima agenție de publicitate înființată în România după decembrie 1989.


Gabriela Cristea a cochetat cu lumea modelingului

Înainte de a deveni vedetă de televiziune, Gabriela Cristea a cochetat cu lumea modelingului. Prezentatoarea TV recunoaște că părinții ei nu i-au susținut cariera pe micul ecran, din cauza stereotipurilor care existau la vremea respectivă.

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine.


Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit.

Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici, spunea Gabriela Cristea acum ceva timp, potrivit Click!.

Sursa foto: Facebook