Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac investiții uriașe în vila din Corbeanca. Își amenajează spa și studio muzical: „Vom avea o zonă de divertisment”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, căsătoriți de aproape un deceniu, sunt proprietarii unei locuințe de lux din Corbeanca. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV susținea că intenționează să scoată la vânzare proprietatea, fiindcă este greu de întreținut, iar suprafața este prea generoasă pentru nevoile familiei lor. Acum, însă, cei doi soți plănuiesc să facă investiții uriașe și să-și construiască o zonă de divertisment, cu saună și studio de muzică. Iată declarațiile Gabrielei Cristea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au proiectat singuri vila din zona Corbeanca, chiar înainte de nuntă, și au făcut investiții uriașe pentru a-și vedea visul îndeplinit. Cei doi soți estimează proprietatea la suma de 1 milion de euro, iar în primăvara acestui an, îi bătea gândul să o vândă și să-și construiască o locuință mai mică, potrivită nevoilor lor. La sfârșitul verii, prezentatoarea TV și artistul și-au cumpărat un bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro, reușind să mai bifeze o căsuță pe lista de dorințe. Se pare că celor doi le merge din plin, căci plănuiesc să facă investiții uriașe în vila lor și să transforme câteva sute de metri pătrați într-o adevărată zonă de divertisment.

gab10gab10

Citește și: Gabriela Cristea și-a părăsit familia pentru carieră: „Părinții mei credeau că femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle”

Citește și: „A încurcat pașii! Întrebarea mea este cum… „. Ce a greșit Gabriela Cristea la rețeta de creveți și de ce a făcut-o praf Chef Dragoș Neacșa, celebru pe Tik Tok

Citește și: Chefi la cuțite 3 octombrie – Monica Iliescu a fost eliminată. Reacția lui Cătălin Scărlătescu: „E un om…'

Citește și: Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu: „Cum copiii noștri au rămas acolo jos, cred că așa ar trebui'

Gabriela Cristea Tavi Clonda investiții uriașe vilă Corbeanca

Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a publicat un videoclip în care a vorbit despre investițiile pe care plănuiește să le facă în vila din Corbeanca. După cum se observă în imagini, locuința mai dispune de câteva sute de metri pătrați în care nu s-au făcut amenajări, iar spațiul va fi transformat într-o oază de relaxare și distracție.

„Dragilor, astăzi vă invit într-o incursiune prin casa noastră. Da, ce vedeți aici este o altă bucată din casa noastră, în ciuda faptului că știți că peste tot este amenajat. Dar, cu toate astea, avem o parte de casă pe care încă nu am amenajat-o și, în sensul acesta, am avea nevoie de ajutorul vostru: dacă știți vreun designer de interior care ar putea să ne ajute sau dacă aveți vreo echipă de muncitori care ar putea să ne ajute și cu care am putea să lucrăm ar fi foarte bine.

Dar, în primă fază avem nevoie de un designer de interior. Dacă aveți pe cineva pe care ne-ați putea recomanda, vă rog să-mi scrieți în comentarii, pentru că avem mare, mare nevoie de ajutor.

Practic, mai avem câteva sute de metri pătrați de casă, care trebuie redecorați. Practic, acesta este un hol care separă cele două case: casa de locuit și casa unde vom avea o zonă de divertisment, de entertainment', a spus Gabriela Cristea în mediul online.  

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își tranformă total locuința

În spațiul disponibil al casei, Gabriela Cristea și Tavi Clonda plănuiesc să amenajeze o zonă de spa și un studio muzical, dotări care să le asigure un nivel crescut de confort.

„Aici, de exemplu, noi am proiectat o baie. O baie foarte mare, cu un fel de saună, un fel de zonă de SPA. Așa că da, am avea nevoie de cineva care să ne dea o mână de ajutor și care să ne ajute cu decorul.

Poate că n-o să mă credeți, dar în această zonă în care mă aflu și în care sunt o grămadă de lucruri depozitate, este viitorul studio al lui Tavi, care e proiectat cu mini scena, sunt trase cabluri, sunt trase tot felul de zone pentru lumini, așa cum ne-am imaginat noi la un moment dat.

Dar evident că un profesionist ar putea să ne ajute la justa valoare și să pună această încăpere într-o lumină extraordinară. Să facem niște lucruri pe care ulterior să putem să le folosim inclusiv în filmările pe care noi le facem.

Aici o să își desfășoare el activitatea de casă și nu o să trebuiască să mai meargă la alte studiouri sau la alte săli de repetiție', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton