Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ironici cu Maria Constantin: "Să se bată singură, în oglindă"

 Dumba Gabriela
.

După ce Maria Constantin a jignit-o pe Gabriela Cristea în emisiunea lui Măruță, numind-o „a cincea soție, supraponderală și rea' a lui Marcel Toader, au urmat reacții și din tabăra cealaltă. Astfel, Gabriela Cristea și soțul Tavi Clonda au ironizat-o pe Maria Constantin într-o emisiune TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ironici cu Maria Constantin: „Să se bată singură, în oglindă”

În emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, a apărut și reacția lui Tavi Clonda după ce a aflat ce a spus Maria Constantin despre soția lui. După ce a spus la la Xtra Night Show, că nu o interesează ce a spus Maria, Gabriela Cristea a făcut noi declarații.

gabi-cristea-tavi-clonda-botez-thea-iris-meniugabi-cristea-tavi-clonda-botez-thea-iris-meniu

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (…) Nu mă afectează', a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Tavi Clonda a fost la fel de calm, urându-i Mariei Constantin să fie sănătoasă.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea' cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc', a transmis Tavi Clonda.

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Lăzăruț?Cum arată prezentatoarea TV la 5 ani de când a părăsit România

Citeste si: Dan Bittman a curtat-o pe Maria Constantin, dar a rămas cu buza umflată: „Îmi trimitea mesaje…”

Citeste si: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea’

„Supraponderală și rea'

Maria Constantin a mai declarat că Marcel Toader i-a spus, pe vremea când trăia, că Gabriela Cristea este o femeie foarte rea.

„A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este.

Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală’. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii’, a spus Maria Constantin la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în 2017, după o căsnicie de doi ani, una dintre problemele pe care le acuza cântăreața de muzică populară fiind banii, în sensul în care fostul soț ar fi profitat de banii pe care ea îi încasa din concerte și nu o lăsa să cheltuie nimic.

Marcel Toader a fost căsătorit de șase ori în total și divorțat tot de atâtea, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Anamaria Ferentz. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton