Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați că le-au cumpărat fiicelor tablete, de Moș Nicolae: „Miroase a laudă aici! Sunt foarte multi copilași sărmani care s-ar bucura la o ciocolată”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinți devotați și își răsfață din plin cele două fiice, Iris și Victoria. De Moș Nicolae, micuțele nu au primit doar dulciuri, ci și tablete, iar fanii au fost revoltați când au văzut cadourile. Cuplul a fost criticat că ar fi exagerat de această dată și că intenția ar fi fost aceea de a se lăuda. Iată ce critici au primit Gabriela Cristea și Tavi Clonda!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai moderne cupluri din showbiz-ul românesc. În calitate de părinți, cei doi au grijă să nu le lipsească nimic fiicelor lor, ba chiar au recunoscut că ajung să cheltuiască sume exorbitante pentru jucăriile acestora. Nu demult, prezentatoarea TV spunea că banii dați pe păpușile fetițelor echivalează cu avansul pentru pentru o mașină de 100.000 de euro.

kjbaskjbas

Citește și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a cumpărat un brad de designer, gata decorat: „Niciun farmec nu are…”

Citește și: Paula Chirilă, adevărul despre plecarea de la Xtra Night Show și relația ei cu Dan Capatos: „Ce pot să spun este că…'. Cum se înțelege cu Gabriela Cristea, de fapt / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan. Cristian este mai tânăr decât el cu 11 ani și este pasionat de sport

Citește și: Scandalul uitat dintre Iulia Albu și Monica Gabor: 'Dacă nu o băgam eu în seamă, ea nu ar fi apărut niciodată în ziare. Eu citeam DEX-ul și…'

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați că le-au cumpărat fiicelor tablete, de Moș Nicolae

De Moș Nicolae, fiicele cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda au fost răsfățate din plin. Iris și Victoria au primit tablete nou-nouțe, după ce le-au transmis părinților că-și doresc aceste cadouri. Artistul a explicat că micuțele foloseau niște telefoane mai vechi, însă s-au defectat odată cu trecerea timpului.

„De când ai copii, mai mult despre ei este vorba cu Moșul. Măi, ce au înțeles fetițele este că Moș Nicolae vine doar cu dulciuri, nu prea sunt cadourile pe care le aduce Moș Crăciun. Dar, cumva, din ce mi-au spus ele că își doresc, eu eram pregătit.

Vorbisem cu Moșul și, în afară de dulciuri, pe care încercăm să le drămuim, să nu le mănânce pe toate deodată… Încercăm să le învățăm chestia asta. Le-a adus primele lor tablete.

Ele aveau oricum niște telefoane din astea mai vechi, de-ale noastre, dar le-au spart, nu prea mai aveau ce să facă cu ele. Dar, așa, ușor-ușor, o oră pe zi sau cât o să le dăm noi voie se vor bucura de tablete. Dar ele nici nu le vedeau. Doar la dulciuri s-au dus, căci știau că Moș Nicolae aduce doar dulciuri.

După ce au văzut tabletele au zis, băi, stai puțin că am auzit noi că Moș Crăciun și Moș Nicolae se știu și se mai ajută! (n. red.: râde)', a declarat Tavi Clonda, pentru FANATIK.

Gabriel Cristea și Tavi Clonda, val de critici din partea fanilor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost aspru criticați în mediul online, după ce le-au oferit fiicelor tablete de Moș Nicolae. Mulți le-au transmis că ar fi exagerat și că le-ar contura micuțelor o idee eronată despre această sărbătoare.

„Moșul vine cu dulciurile, nu contest că vă permiteti să luați fetelor tot ce își doresc, dar tabletele trebuiau date separat să știe că sunt cumpărate de voi! Sunt foarte multi copilași sărmani care își întreabă părintii de ce lor le-a adus moșul doar o ciocolata, sau mai rău…nimic! Noi, ca și părinți greșim în unele privinte…',

„Prea multe cadouri totuși pentru fete! Moș Crăciun trebuie să aibă și el loc! Tabletele puteau fi de Crăciun! Miroase a laudă aici!'.

„Cel mai probabil, de Crăciun, fetele vor primi câte o mașină pe care să o conducă atunci când fac 18 ani… Așa e cu ăștia lăudărosii'.

„Mi-ar plăcea să văd și un filmuleț ajutând copiii sărmani…Ei chiar s-ar bucura la o ciocolată'.

„Nici o bucurie pe ele, din păcate…Noi ne bucuram și dacă primeam doar o ciocolată, copiilor care sunt alintați și li se fac toate mofturile mereu, nu se mai bucură de nimic, cred că vor elicopter să fie impresionate…Asta e, unii părinți nu înțeleg că, copiilor, nu trebuie să le satisfaci capriciile,oricât i-ai iubi și oricâți bani ai avea, pentru că devin imuni la bucurie și nu vor mai prețui nimic în viață, oricât sau orice le-ai da'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton