Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari: „Este în centrul Capitalei”. De ce vor să vândă casa în care locuiesc acum

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari. Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună două fiice, pe Iris și Victoria, și locuiesc într-o vilă de lux din Corbeanca. Proprietatea a fost construită în anul 2017, fiind dotată cu piscină și o curte extrem de spațioasă. Se pare că cei doi soți mai dețin un apartament în centrul Capitalei, pe care doresc să-l lase moștenire copiilor. Iată declarațiile lui Tavi Clonda!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună două fiice, pe Iris și Victoria. În urmă cu șase ani, aceștia și-au construit o vilă spectaculoasă în Corbeanca, făcând o investiție de aproximativ 200.000 de euro. Deși au muncit mult pentru căminul visurilor lor, Gabriela Cristea anunța, nu demult, că și-ar dori să scoată la vânzare proprietatea. Acum, Tavi Clonda a făcut noi declarații despre planurile lor de viitor, dezvăluind faptul că, într-adevăr, le-ar plăcea să locuiască într-o locuință mai mică. De altfel, artistul a spus că el și soția lui mai au un apartament în București, imobil pe care îl vor moșteni cele două fiice.

ga10ga10

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit pe Internet: „Mă simt rău fizic, nu mai am…'. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea TV

Citește și: Gabriela Cristea, reacție după ce a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiunea de la Antena Stars: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine'

Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și: Adelina Pestrițu a postat o fotografie rară cu fiica ei, Zenaida, la absolvirea grădiniței: „Mândri de tine”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat un apartament fiicelor lor

Pentru a le asigura viitorul fiicelor lor, Tavi Clonda și Gabriela Cristea le-au cumpărat un apartament situat în centrul Capitalei. Artistul spune că imobilul este pregătit pentru momentul când Iris și Victoria își vor lua viața în propriile mâini, iar alte investiții imobiliare nu mai fac parte din planurile lor.

„Avem unul în Dorobanți, îl păstrăm pe acela. (n.r. apartament) Nu mai strângem, ne mai luăm și noi lucruri, mai mergem și noi în vacanță. Exact, este în centrul Capitalei, este OK. (n.r. fetele au deja apartamentul lor)', a spus Tavi Clonda, potricit ego.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să se mute într-o casă mai mică

În urmă cu ceva vreme, Gabriela Cristea anunța că și-ar dori să vândă vila luxoasă din Corbeanca. Acum, Tavi Clonda spune că ambii au rămas deschiși vizavi de idee, mai ales că le-ar plăcea să aibă o locuință mai mică.

„A fost un gând, nu zicem nu. Dacă se dă un milion, am venit, am dat cu tot ce este în ea. Nu chiar cu tot, glumesc! A fost un gând, ne este greu. Suntem prinși în destul de multe proiecte și ar fi și acesta un proiect, vânzarea. Ar mai fi de făcut niște lucruri. Într-adevăr, ar fi mai OK pentru că următoarea am face-o puțin mai mică. Dar, momentăn, stagnăm, ne bucurăm de piscină. Abia am dat drumul la piscină! Puțin mai mică, dar nu cu mult, să nu exagerăm. (n.r. casa)', a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton