Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au înscris fiicele la un casting pentru un serial. Iris și Victoria vor să devină actrițe: „Noi nu le forțăm cu nimic”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au înscris fiicele la un casting pentru un serial. Recent, artistul a făcut câteva declarații despre aspirațiile fiicelor sale, susținând că Iris și Victoria sunt pasionate de televiziune și actorie, lucru pe care cei doi părinți l-au sesizat încă din timpul filmărilor pentru reality show-ul „Mămici de pitici cu sclipici'. În curând, micuțele vor participa la un casting pentru un serial, iar Gabriela Cristea este nerăbădoare să afle dacă acestea își vor face debutul în actorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au înscris fiicele la un casting pentru un serial. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi părinți extrem de dedicați în viața copiilor lor. Pe rețelele de socializare, acestea postează adesea imagini și videoclipuri cu fiicele lor, care s-au împrietenit rapid cu camerele de filmat. Familia acestora poate fi urmărită la emisiunea „Mămici de pitici cu sclipici', acolo unde le arată fanilor cum decurge viața lor. Pe parcursul filmărilor, se pare că Iris și Victoria au dat de gustul televiziunii, dându-le de înțeles celor doi părinți că și-ar dori să continue pe acest drum. În scurt timp, micuțele vor participa la un casting pentru un serial și sunt extrem de nerăbdătoare.

i9ai9a

Artistul a ținut să sublinieze că nu-și dorește să le impună micuțelor un parcurs profesional, ci le lasă toate libertatea să experimenteze și să găsească domeniul care li se potrivește cel mai bine.

Citește și: Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar: „Rog clemență diseară la emisiune”

Citește și: Gabriela Cristea vrea să-și vândă casa și să-și construiască alta. Care este motivul: „Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express. Irina Fodor a răbufnit: „Vor exista pedepse mari'

Citește și: Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, după despărțire: „Nu am știut ca voi reuși să…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au înscris fiicele la un casting pentru un serial

Tavi Clonda nu a oferit prea multe detalii despre castingul la care vor participa fiicele lui, însă este încântat de posibilitatea ca Iris și Victoria să joace într-un serial. Cele mici s-au adaptat cu camerele de filmat și le face plăcere să facă parte din proiectul „Mămici de pitici cu sclipici'.

„Am un casting cu fetițele pentru un serial. Nu pot să dau mai multe detalii despre asta. M-a sunat cineva pentru un serial, iar ele sunt extrem de încântate. Vedem dacă vor lua castingul. Să știi că noi nu le forțăm cu nimic, ci ținem cont și de ce le place lor să facă. Noi nu le forțăm cu absolut nimic, lor oricum le place și drumul ăsta.

Știi că noi avem și un reality-show (n.r.: Mămici de pitici cu lipici, la Antena Stars) și le face foarte mare plăcere fetelor când filmăm. Ba chiar, când nu avem zile de filmare, întreabă când mai vin cameramanii pe la noi', a declarat Tavi Clonda, potrivit fanatik.ro.

Cum au sărbătorit cei doi soți Ziua Îndrăgostiților

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților acasă, alături de fiicele lor. Artistul spune că mereu o surprinde pe soția lui și că nu are nevoie de o ocazie specială pentru a-i cumpăra flori sau un cadou.

„Noi ne sărbătorim dragostea cu orice prilej, nu doar de Ziua Îndrăgostiților. De obicei, aveam concerte de 14 Februarie, dar acum, căzând într-o zi de marți, sunt mai liber.

Vom merge mâine la Răzvan și Dani, va fi acolo un joculeț interesant… Noi ne facem cadouri tot timpul. Ne facem timp pentru noi în timpul săptămânii. (…) Pe noi ne bucură oricum lucrurile simple. Ne fac fericiți gesturile mărunte.

Acestea ne aduc fericirea și pentru ele ne bucurăm foarte mult. Nu avem nevoie de vreun prilej ca să ne arătăm afecțiunea, să ne facem mici cadouri, mici gesturi, dar care contează enorm de mult. Eu tot timpul le iau flori fetelor, căci acum am trei fete, celor mici câte o acadea. Îmi place să le surprind', ne-a destăinuit, recent, soțul Gabrielei Cristea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton