Gabriela Firea a publicat primele imagini de la nunta fiului ei cel mare, Tudor Ștefan. Mireasa și soacra au schimbat două ținute, iar atmosfera a fost întreținută de artiști faimoși: "Căsnicie binecuvântată..."

.

Gabriela Firea a făcut publice primele imagini de la nunta fiului ei cel mare, Tudor Ștefan. Cei doi miri s-au căsătorit în mare secret luna aceasta, la Palatul Snagov. Dacă până acum fostul primar al Capitalei a vrut să păstreze discreția în privința evenimentului, ei bine, în urmă cu scurt timp le-a împărtășit internauților câteva fotografii de la nuntă. Iată cum a fost îmbrăcată Gabriela Firea la nunta băiatului ei, în calitate de soacră mare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Luna aceasta, Gabriela Firea devenit soacră mare, atunci când Tudor Ștefan, fiul ei cel mare, a făcut nuntă la Palatul Snagov. Mirele și aleasa inimii lui, Eva-Emilie, și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă. După slujba din Biserică, aceștia s-au distrat, alături de invitații lor, la o petrecere fastuoasă, ce a avut loc la Palatul Snagov.

Citește și: Cum arată casa Gabrielei Firea și a lui Florentin Pandele. Una dintre camere are pereții tapetați cu icoane de sus până jos


Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe prezentatoare la Antena 1, după ce a fost respinsă de PRO TV. Detalii neștiute despre prietenia cu Gabriela Firea: „Viața a făcut ca soțul meu să lucreze cu contracandidatul ei. A fost o alegere grea…’ / EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan e de vină că nu au divorțat încă după 3 ani, după ce impresara a lipsit de la ultimul termen: „Am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie. Ea a făcut apel, dacă voia…'


Citește și: Ce pasiuni au copiii lui Mihai Bobonete: „Octav e sportiv, Maria este o ființă foarte complexă. Nu pot să spun că….’. Actorul postează rar fotografii cu ei

Gabriela Firea, primele imagini de la nunta fiului ei cel mare, Tudor Ștefan

Până acum, doar invitații cuplului Tudor Ștefan – Eva-Emilie au postat câteva imagini de la nunta fiului Gabrielei Firea. Fostul edil al Capitalei a vrut să păstreze discreția în privința evenimentului o perioadă. În urmă cu scurt timp, aceasta le-a făcut însă o mare bucurie urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, publicând câteva fotografii de colecție din ziua cea mare a fiului ei.


În imaginile postate de Gabriela Firea se vede că fiul ei cel mare, Tudor Ștefan, și soția lui, Eva-Emilie, au avut o nuntă de poveste. Cadrul a fost unul de vis, atât la petrecere, cât și la Biserică. Mireasa a schimbat două ținute, la fel de superbe. La slujbă, aceasta a purtat o rochie albă, cu trenă, decolteu și voal extrem de lung. La petrecere, tânăra s-a schimbat într-o rochie mulată pe corp, dar ceva mai lejeră, pentru a putea dansa în voie.

Nu doar mireasa s-a schimbat de rochii, ci și soacra mare. Gabriela Firea a strălucit în două ținute colorate, ce i-au pus în valoare silueta. La biserică, aceasta a purtat o rochie mov-lila, având grijă să se asorteze cu soțul ei, Florentin Pandele, ce purta un costum gri și cravată mov. La petrecere, politiciana a îmbrăcat o rochie lungă, cu crăpătură pe mijloc, de culoare albastru deschis și cu multe pietricele. Și soțul ei s-a schimbat, îmbrăcând un costum negru, elegant.


Gabriela Firea, mesaj emoționant pentru miri

Odată cu postarea imaginilor pe rețelele de socializare, Gabriela Firea a ținut să le transmită un mesaj emționant fiului ei cel mare, Tudor Ștefan, și nurorii acesteia, Eva-Emilie.

„Căsnicie binecuvântată, Eva-Emilie şi Tudor-Ştefan! Sfânta taină a cununiei religioase care v-a unit să vă fie izvor de iubire, prețuire, bună înțelegere, iertare imediată în momente de tristețe, de care vă dorim să fie cât mai puține. Să vă țineți mereu de mână cu dragoste şi să vă treziți în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze şi cu o vorbă bună unul pentru celălalt, în toată călătoria miraculoasă a vieți’, a scris fosta jurnalistă Gabriela Firea, în mediul online.


Fiind vorba despre un eveniment mare și fastuos, nunta lui Tudor-Ștefan și a Evei-Emilie a fost organizată cu ajutorul unui event planner. Inclusiv Gabriela Firea a dat o mână de ajutor în ceea ce privește organizarea, pentru a se asigura că băiatul ei cel mare va avea o nuntă de neuitat.

Așa cum probabil vă așteptați, la nunta fiului cel mare al Gabrielei Firea au fost mulți invitați celebri. De asemenea, nume sonore din industria muzicală au urcat pe scenă pentru a întreține atmosfera. Printre ele se numără: Mirela Vaida, Luminița Anghel, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.


Cine a cântat la nunta fiului cel mare al politicianei

Cei doi miri, Tudor-Ștefan și a Eva-Emilie, au respectat tradiția la nuntă și au făcut dansul mirilor. Aceștia și-au ales o piesă romantică, foarte celebră. Este vorba despre Cant help falling in love with you’, melodia lui Elvis Presley.


„O nuntă este mereu un prilej de bucurie sinceră, energie pozitivă și amintiri de neuitat. Aşa a fost şi la nunta lui Tudor Firea cu Eva Emilie Neill, pe care am organizat-o, împreună cu toți colegii mei (…). Familia Evei a venit cu câteva zile înainte de ceremonia religioasă şi de petrecerea care a urmat, la Palatul Snagov, din Statele Unite, Olanda şi Noua Zeelendă. Naşii: Cātălina şi Gigi Nețoiu, socrii mici: Nicoline si Matthew Lesley Neill precum şi socrii mari: Gabriela Firea şi Florentin Pandele s-au ocupat de toate detaliile, astfel încât toți invitații să se simtă bine.


Am fost onorați să-i sfătuim, din propria noastră experiență. Muzica aleasă a fost pe toate gusturile și de toate genurile: tenorii Vlad Mirită, Andrei Lazăr, Marius Bălan, îndrăgitele cântărețe Mirela Vaida și Luminita Anghel, Damian Drăghici and Brothers, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Iuno Dance, Albert Bala, Dj Alex Visan pentru cele mai moderne ritmuri, cerute de tinerii prezenți la nuntă.

Melodia aleasă pentru dansul mirilor a fost o piesă romanticā şi foarte cunoscută a lui Elvis Presley: Cant help falling in love with you’. După cununia civilă şi logodna din octombrie, cununia religioasă şi nunta de acum, nu ne rămâne decât să le urăm şi noi Casă de piatră, sănătate, fericire şi să ne revedem cu bine la botez, atunci când vor decide să devină părinți’, se arată în postarea făcută event planner-ul care s-a ocupat de detaliile pentru nunta fiului Gabrielei Firea.

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!