Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu: „Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor”. Cum s-a îmbrăcat nașa

 Ifrim Georgiana
.

În luna iulie, Andrei Iordănescu și soția lui, Oana, au devenit părinți pentru a doua oară, atunci când tânăra a adus pe lume o fetiță. Recent, fiul lui Anghel Iordănescu și-a creștinat fiica, pe micuța Zenaida, iar nași de botez au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. În mediul online, au apărut deja mai multe imagini de la evenimentul desfășurat în Timișoara. Iată ipostaza în care au fost surprinși cei doi soți la botez!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Andrei Iordănescu și soția lui, Oana, a început în urmă cu aproximativ trei ani. Cei doi s-au căsătorit în timpul pandemiei și au devenit părinți pentru prima dată în toamna anului 2021, atunci când a venit pe lume Xenia. La mijlocul lunii iulie, familia lor s-a mai mărit cu un membru, micuța Zenaida, care a fost creștinată recent. Pe rețelele de socializare, au fost publicate câteva imagini de la fericitul eveniment, iar Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost surprinși în ipostaza de părinți spirituali.

gab10gab10

Citește și: Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul: „O fetiță de 10”

Citește și: Maria Iordănescu a născut o fetiță: 'Totul meu'. Prima imagine cu nepoata lui Anghel Iordănescu

Citește și: Radu Vâlcan și Adela Popescu își construiesc o casă la Șușani, locul unde prezentatoarea a copilărit: „Va fi cu obloane din lemn, cu piatră….”

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție când a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată: „Noi îi urăm tot ce este…”

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe fiica lui Andrei Iordănescu

În urmă cu o zi, fiul lui Anghel Iordănescu și soția lui și-au creștinat cea de-a doua fiică, pe micuța Zenaida, care a venit pe lume pe la mijlocul lunii iulie. Evenimentul s-a desfășurat la Timișoara, de unde este mama copilului, iar nași de botez au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. Primarul oraşului Voluntari este prieten bun cu Anghel Iordănescu, fiind foști colegi de partid în PSD.

Pe rețelele de socializare, Gabriela Firea a publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment, în dreptul cărora a scris un mesaj pentru părinți și pentru fina lor, Zenaida.

„Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa!” – Sfântul Efrem Sirul

Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor. Să-ți fie viața binecuvântatā, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor materni Liliana si Marius, precum și celor paterni Valeria si Anghel. Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viață', a scris Gabriela Firea.

Anghel Iordănescu are cinci nepoți

Anghel Iordănescu și soția lui, Valeria, au împreună patru copii. Edward, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit cu Arabella și au împreună doi băieți. Andrei, în vârstă de 30 de ani, are două fiice din căsnicia cu Oana.

În luna mai a acestui an, fiica selecționerului Anghel Iordănescu a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase: „Bine ai venit pe lume totul meu! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce ți-ar putea oferi viața 19.05'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton