Gabriela, iubita lui Marius Elisei, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: "Noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună..."

 Oana Pantazi
.

Ce spune Gabriela, iubita lui Marius Elisei, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Fostul soț al Oanei Roman și actuala sa parteneră de viață sunt de doar 6 luni împreună, însă relația lor a fost pusă nu o dată la încercare, dat fiind că sunt mereu în atenția publică. Iată ce dezvăluie Gabriela Elena Băcinică despre cum mrg lucrurile între ea și Marius în momentul de față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Gabriela, iubita lui Marius Elisei, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. După ce s-a despărțit de Oana Roman, Marius Elisei mărturisește că este foarte fericit alături de noua prezență feminină din viața lui, însă zvonurile privind o eventuală despărțire nu au încetat să apară. Gabriela, iubita lui Marius, spune că nu este cazul de vreo despărțire și că lucrurile între ei merg cât se poate de bine.

384339009_6974302175936966_6132455667295766420_n384339009_6974302175936966_6132455667295766420_n

Ce spune Gabriela, iubita lui Marius Elisei, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Din cauza presiunii din social media, relația lor nu a fost creditată din start cu mari șanse de reușită, însă, iată, după 6 luni, Marius Elisei și Gabriela sunt tot împreună. Evident, cuplul nu a fost scutit de bârfe privind despărțirea, însă Gabriela a dezmințit cu tărie zvonurile, punând astfel capăt speculațiilor.

Cei doi locuiesc împreună încă de la începuturile relației, dar faptul că au ales să nu se expună atât de des în social media a ridicat semne de întrebare.

Citește și:Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Oana Roman: „Întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la el’/ La scurt timp după nuntă, el a plecat la muncă în străinătate

Citește și:Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are: „Toate le-am făcut pe barter. Să nu muriți de grija mea că am băgat mână în buzunar pentru ele…

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap’. Fostul milionar trăiește acum în azil

'Nu, nu este adevărat. Nu ne-am despărțit, doar că noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună acest lucru și nu cred că, dacă nu mai postăm nimic sau nu mai suntem văzuți împreună, înseamnă că ne-am despărțit. Mie mi se pare că relația funcționează foarte bine, cum ar trebui să funcționeze, fiecare își vede de treaba lui. Ne întâlnim seara sau mâncăm la prânz, dimineața plecăm fiecare la jobul lui și cam atât. Dar, despărțiți, nu!', a povestit Gabriela Elena Băcinică la Xtra Night Show.

Mai mult, Gabriela își creditează iubitul 100% și mărturisește că nu se lasă afectată d lucruril care se spun despre el… până la proba contrarie.

'Mi-a demonstrat că este un om cu care poți trăi în armonie, că este spontan, că, de multe ori, mă surprinde foarte plăcut și eu mă mir și mă șochez de unde are atâta imaginație. Cam așa decurg lucrurile. Pe mine nu mă interesează ce se spune despre el. Până nu-mi demonstrează lucrurile negative de care s-au spus, nu cred', a mai spus Gabriela.

Marius Elisei, acuzat că este întreținut de iubită

După ce, mai bine de jumătate de an, a încercat să-și refacă relația cu Oana Roman, iată că Marius Elisei s-a îndrăgostit fulgerător și, în aceeași lună, s-a și mutat cu noua iubită. Din fotografiile postate de el în social media, dar și din declarații reiese că și-a găsit liniștea, se simte, fericit și împlinit. Prietenii iubitei sale nu sunt însă de aceeași părere, aceștia fiind convinși că Marius Elisei profită de ea… asta cu atât mai mult cu cât acesta ar fi stilul lui de viață de ani de zile.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre.

Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos’, au dezvăluit surse din anturajul celor doi pentru Cancan.ro, cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton