Gafă de proporții “made in China”: Ed Sheeran, alături de Meghan Markle pe o farfurie dedicată nunții regale britanice!

Comercianții chinezi nu se dezmint – ca de fiecare dată, speculează orice eveniment care le poate aduce bani. De data asta însă, cei care s-au ocupat de obiectul comemorativ au demonstrat că habar n-au cine sunt personajele pe care le celebrează. Ca atare, în locul Prințului Harry, pe o farfurie comemorativă  dedicată nunții regale britanice, a apărut Ed Sheeran alături de Meghan Markle!

Cu puțin timp înainte de mult așteptata nuntă regală britanică, pe internet s-a viralizat o fotografie care a făcut deliciul tuturor – un magazin online comercializa cu mândrie o frumoasă farfurie de porțelan made in China':  pe care tronau chipurile viitorilor miri, doar că… De data aceasta, China s-a dovedit „țara lucrului mai puțin bine făcut', dar nu și a prețurilor mici care au consacrat-o, fiindcă teribila operă de artă prezintă un defect major: Ed Sheeran tronează alături de Meghan Markle pe o farfurie comemorativă dedicată nunții regale britanice, acesta înlocuindu-l cu succes' pe Prințul Harry.

Farfuria comemorativă unde Meghan Markle apare alături de... Ed Sheeran.

Farfuria comemorativă unde Meghan Markle apare alături de… Ed Sheeran.

Acum nu putem să-i învinuim prea mult pe chinezi, până la urmă, amândoi sunt celebri și roșcați! Cât despre cei care și-ar fi putut da seama de gafă, probabil că au realizat prea târziu și s-au decis să comercializeze obiectul așa, în speranța că nu mulți își vor da seama de confuzie. Din păcate, nu a fost așa, fiindcă în Europa și America atât prințul, cât și artistul sunt foarte cunoscuți și, în plus, când dai 25 de lire pe un obiect, de obicei, îl studiezi cu atenție…

Prințul Harry și Ed Sheeran seamănă... la sex și la culoarea părului!

Prințul Harry și Ed Sheeran seamănă… la sex și la culoarea părului!

E de apreciat însă textul de prezentare de pe site: Celebrați nunta anului cu această minunată farfurie chinezează ce prezintă chipul Prințului Harry și pe cel al lui Meghan Markle. Fie că alegeți să vă mâncați sendvișul sau pasta Marmite (snack-ul favorit al Prințului Harry) în ea sau să o agățați pe perete, această farfurie vă va smulge un zâmbet de fiecare dată și vă va face să vă amintiți cu mândrie de cel mai iubit cuplu din țara noastră'.

Sinceri să fim, la partea cu zâmbetul nu s-au înșelat, nouă ne-au stârnit chiar hohote de râs. Ca atare, nu este exclus ca acest kitsch ilar made in China' să fie vândut mai abitir decât dacă ar fi fost în regulă, fiindcă obiecte comemorative vor apărea cu duiumul, dar așa cevaaaaaa… are toate șansele să facă istorie și, peste ani, să se vândă chiar pe bani buni la licitație.

Foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton