Geanina Ilieș dezvăluie ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după despărțirea de fostul iubit: „Toate lucrurile bune vin în viaţa noastră atunci când trebuie”. Ce nu ar accepta niciodată într-o relație / EXCLUSIV

.

În numărul de martie al Revistei VIVA!, Geanina Ilieș dezvăluie ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după despărțirea de fostul iubit. Acum ceva timp, prezentatoarea TV a pus capăt relației cu fostul ei partener, după opt ani de iubire. În prezent, vedeta de la Antena Stars susține este singură și că fiul ei și cariera îi ocupă mai tot timpul. Totuși, aceasta pare deschisă către o nouă relație și e sigură că „Universul are ceva pregătit pentru ea'. Iată ce nu ar accepta niciodată într-o relație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Dacă tot ne-am pus la curent cu schimbările din viața ta profesională, tare am vrea să aflăm ce se mai întâmplă și în plan personal. Știm că ești foarte discretă în această privință, dar o să te întreb direct… mai ești într-o relație?

În plan personal, da, întotdeauna mi-a plăcut să fiu discretă în privinta aceasta, însă, dacă tot mă întrebi azi, îmi permit să fiu puţin mai deschisă şi răspund sincer. În momentul de faţă, nu există nicio relaţie. Atât de tare m-a prins această schimbare la nivel emoţional, încât… deocamdată sunt foarte bine cu mine aşa cum sunt. Viaţa cu un adolescent, cariera, business-urile îmi ocupă atât de mult timp în momentul de faţă, încât simt că Universul are ceva pregătit pentru mine, însă nu acum. Toate lucrurile bune vin în viaţa noastră atunci când trebuie.


Citește și: De ce a acceptat Geanina Ilieș să se întoarcă în televiziune, ca prezentatoare la Antena Stars, și ce a făcut în cei doi ani de pauză: „Noi, oamenii, trecem prin nişte etape care ne transformă la nivel psihic. Am avut nevoie de un timp pentru…’ / EXCLUSIV

Citește și: Geanina Ilieș s-a despărțit de iubit după o relație de 8 ani: „Consider că este nevoie de încredere și comunicare…'. Cum îl protejează pe fiul ei de 17 ani de viciile periculoase / EXCLUSIV


Citește și: Irina Fodor, mesaj acid la adresa lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, în noul sezon Chefi la Cuțite: „Nu am scăzut 3, ci am adunat 1! Nu ne lăsăm intimidați'

Citește și: Cum a fost cucerit Jador de logodnica lui, Oana Ciocan: „N-am mai scăpat de ea, pur și simplu. Dormea pe la studio la mine, mi-a arătat o iubire pe care…’


Geanina Ilieș dezvăluie ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după despărțirea de fostul iubit

Ce așteptări ai avea tu de la viitorul bărbat din viața ta și ce nu ai accepta sub nicio formă?

Nu îmi place să am aşteptări de la nimeni, în general, mai ales de la vreun viitor partener. Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Deși pare nedrept, nu putem avea așteptări în proporție de 100% decât de la noi înșine. Există un singur factor care pune într-o lumină bună orice relaţie: o comunicare deschisă. Din acel punct, lucrurile pot lua o direcţie bună.


Ce nu aş accepta eu la un bărbat? E foarte simplu. Lipsa de respect. Nu o are pentru o femeie, nu o va avea nici pentru el.

Te simți o femeie norocoasă, răsfățată? Cum gestionezi momentele tensionate, în general, și ce contează cel mai mult pentru tine într-o relație?

Mă simt o femeie binecuvântată, în primul rând, şi îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, tot ceea ce simt şi tot ceea ce trăiesc azi. Viața înseamnă să trăieşti fiecare clipă, să înveţi şi să te dezvolţi din fiecare bucurie şi fiecare dezamăgire. Orice lucru bun sau rău care ni se întâmplă în viață este o binecuvântare. Asta nu ar trebui să uităm noi, ca oameni.


Aşa cum am spus și mai devreme, comunicarea este cheia succesului în tot ceea ce facem noi, ba, mai mult decât atât, eu nu sunt o femeie care ar putea să trăiască în tensiuni în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Nu aş tolera şi nici nu ar exista aşa ceva în viaţa mea. Am ajuns la o maturitate în care ştiu foarte bine cum gestionez orice discuție. Tonul face muzica în viața mea… şi în relația cu fiul meu, de asemenea, iar el spune despre mine că sunt cea mai calmă mamă din lume. (zâmbește)


„Nu am niciun regret’

Ai vreun regret acum, privind în urmă?

Nu am niciun regret în ceea ce priveşte viaţa mea!

Ești mamă, femeie de afaceri, om de televiziune… Când ai timp să le faci pe toate? Împărtășește-ne din secretele tale, măcar puțin! Cum arată o zi din viața ta?

Sunt atipică. Mă trezesc în jurul orei 6, fără alarmă. Școală, sală, clinică, diferite activități care țin de casă, iar în ultima perioadă vorbim și despre principalul jurnal de la Antena Stars, care îmi ocupă cea mai mare parte a zilei. Mă relaxează cititul seara şi timpul de calitate cu fiul meu în weekenduri.


Pe final, spune-ne ce planuri mai ai! La ce surprize să ne mai așteptăm anul acesta?

Există încă un proiect personal la care lucrez, însă vă ţin puţin în suspans. Vă promit că veţi fi alături de mine fizic, atunci, practic este deja o invitație şi veţi îndrăgi ideea la fel de mult ca mine! O să vă placă!


Îmbrăţisez toată redacția VIVA! și abia aștept să ne revedem la evenimentele voastre frumoase!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Antena Stars, Facebook