Cum se simt gemenii Alinei Laufer la 7 luni de când s-au născut prematur: "A fost intubat mult timp și..."

 Dumba Gabriela
.

La 7 luni de când s-au născut prematur, gemenii Alinei Laufer evoluează foarte bine, au început deja diversificarea și au luat în greutate. Alina și Ilan Laufer au trecut prin emoții mari pentru că gemenii lor, născuți prematur, au stat mult timp în incubator, dar acum sunt acasă și mai au doar mici probleme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gemenii Davina și Nathaniel Laufer au stat în spital timp de șase săptămâni, până când medici au decis că pot merge acasă, alături de mama lor. Alina Laufer spune că de o săptămână gemenii au început diversificarea și sunt foarte bine. Băiețelul a fost puțin mai sensibil, iar fetița este foarte cuminte.

alina-laufer-declaratii-cutremuratoare-despre-gemeniialina-laufer-declaratii-cutremuratoare-despre-gemenii

„Davina și Nathaniel sunt sănătoși, au recuperat în greutate. Mănâncă diversificat de o săptămână și mănâncă bine. Încă nu m-am gândit la petrecere și nici nu o să mă gândesc până nu trece pericolul COVID-ului.

Urmează și ziua Karinei, ar trebui să organizăm ceva drăguț, dar o serbăm în cadru restrâns, cu două prietene„, a declarat Alina Laufer pentru CANCAN.

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…’ Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile’/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil:„Am ales și nume pentru fetița noastră’

Nathaniel Laufer a fost intubat mult timp după naștere

În februarie, Alina Laufer năștea prematur gemenii. Soția lui Ilan Laufer a stat internată în spital câteva săptămâni bune. Băiețelul a fost cel care a fost mai problematic și a plâns încontinuu timp de patru luni. Nathaniel a fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul.

„Karina a fost un copil cuminte, nu am avut absolut nicio problemă. Am avut noroc, și Davina este exact la fel, foarte cuminte. Despre Nathaniel nu pot spune că e problematic, el a suferit mai mult în spital. A fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul, a urlat încontinuu patru luni.

A început să zâmbească foarte târziu față de sora lui. Pe el l-am alintat mai mult, a fost provocarea noastră. În spital i-am promis că dacă se face bine și vine acasă o să îl răsfăț oricât de mult.

Nu mi-a fost greu cu gemenii nici măcar în momentele în care el urla și avea probleme. Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic', a continuat prezentatoarea de la Kanal D.

Alina Laufer nu își botează gemenii

Alina și Ilan Laufer nu își vor boteza copiii, pentru că sunt evrei, însă nu vor să renunțe la o tradiție românească: tăierea moțului și ruperea turtei.

„Nu le-am făcut botezul pentru că la noi (n.red. – la evrei) nu se face. Mă întreba și Karina dacă le tăiem moțul sau le rupem turta, încă nu am hotărât detalii. Sigur vom organiza ceva. E o tradiție românească pe care o putem păstra și noi', a mai spus Alina Laufer.

Cine o ajută pe Alina Laufer cu gemenii

Alina Laufer este ajutată de fiica sa cea mare, Karina, dar și de mama ei. Ilan Laufer a renunțat la cariera politică pentru a fi alături de familie și este implicat în creșterea celor doi copii.

„Viața cu toții copiii mei este foarte încărcată (râde). Karina mă ajută cu cei mici, dar și ea are nevoie de atenție. Când vine de la școală mă împart între ăștia mici, Karina, Ilan, care vrea și el să stea cu mine.

Și Ilan mă ajută când îi permite timpul. Seara le facem băiță împreună, în weekend stăm cu ei. O am și pe mama, care stă la noi cam jumătate de săptămână, atunci îmi planific ieșirile. Am plecat și singură, cu cei mici, dar e puțin mai complicat', a declarat Alina Laufer.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton