George Burcea a plecat în vacanță cu fiicele sale, singur: „Prima dimineață împreună”. De ce nu i-a însoțit și Viviana Sposub, iubita lui

.

Întors din Statele Unite ale Americii, George Burcea a plecat într-o vacanță cu fiicele sale. Pe rețelele de socializare, actorul a publicat mai multe imagini cu Ella și Clara, surprinzând momentele inedite pe care le-au petrecut împreună. De această dată, Viviana Sposub, actuala parteneră a lui George Burcea, nu i-a însoțit, ci a preferat să rămână în București. Iată ce destinație a ales actorul pentru vacanța cu fiicele lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Divorțul dintre Andreea Bălan și Goerge Burcea s-a pronunțat în 2022, după doi ani în care artista și actorul s-au întâlnit la tribunal. Cei doi au împreună două fiice, pe Ella și Clara, care au rămas în grija mamei după separarea legală. Jurata de la „Te cunosc de undeva’ și-a dorit custodia exclusivă a fetițelor, susținând că fostul ei soț nu se implică emoțional sau financiar în creșterea acestora. După câteva luni petrecute în SUA, George Burcea a revenit în țară și a plecat într-o scurtă vacanță cu Ella și Clara. Pe contul personal de Instagram, actorul din producția „Wednesday’ a făcut publice câteva imagini din timpul călătoriei.


Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat într-un nou apartament. Imagini din locuința lor: „Nu dispune de living, dar…’

Citește și: Andreea Bălan, despre relația dintre George Burcea și fetele lor: „N-a mai plătit pensia alimentară de 4 luni, eu le cresc singură. Pensia este de 500 de lei pe lună. Adevărul trebuie știut'/ EXCLUSIV


Citește și: Subiectele la Geografie și Biologie pentru Bacalaureat 2023

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiați de fostul iubit al adolescentei

George Burcea a plecat în vacanță cu fiicele sale, singur

Întors în țară, George Burcea a plecat cu fiicele lui în vacanță, destinația aleasă fiind Tohani, județul Prahova. Actorul și-a dorit ca Ella și Clara să petreacă timp în natură, iar cei trei sunt cazați la o cabană din zonă. Pe contul de Instagram, fostul soț al Andreei Bălan a publicat mai multe imagini cu fetițele, care par încântate de timpul petrecut cu tatăl lor.


„Prima dimineață împreună’, a scris actorul în dreptul unui videoclip publicat în mediul online.

De această dată, Viviana Sposub nu i-a însoțit în vacanța din satul prahovean. În vara anul trecut, prezentatoarea TV, actorul și cele două fiice ale acestuia au fost împreună în Botoșani, acolo unde se află bunicii paterni ai micuțelor.


Andreea Bălan, noi acuzații la adresa lui George Burcea

Nu demult, Andreea Bălan spunea că George Burcea nu se implică emoțional și financiar în creșterea celor două fiice, Ella și Clara. Artista îl acuza pe fostul ei soț că răspândește informații false în presă și că nu petrece sufiecient timp cu copiii.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obţinut prin ordonanţă să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din ţară, dar uită să spună şi că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), le-a luat două ore într-o zi şi alte trei în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele două weekenduri în care poate să le ia.


Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.

Sunt empatică, bună şi iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă şi nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă, că îi pasă de creşterea fetiţelor în condiţiile în care faptele sale sunt total diferite. Aşadar îmi cresc singura fetiţele din toate punctele de vedere, emoţional şi financiar şi acesta este adevărul care trebuie ştiut’, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook