George Hora și soția lui, Ramona, și-au botezat fiica. Ce ținută a purtat nașa Roxana Ionescu la eveniment

 Ifrim Georgiana
.

George Hora și soția lui, Ramona, și-au botezat fiica. Recent, fosta asistentă TV și soțul acesteia au avut parte de momente emoționante. Cei doi au participat la botezul fetiței lui George și a Ramonei Hora, în calitate de părinți spirituali. Iată ce ținută a purtat purtat vedeta și ce imagini a postat cu fina acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Hora și soția lui, Ramona, și-au botezat fiica. În urmă cu un an, George și Ramona Hora s-au căsătorit și i-au avut ca nași pe Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. De aproximativ două luni, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, soția artistului aducând pe lume o fetiță, pe nume Brianna Maria. În acest weekend, micuța a fost creștinată, avându-i ca părinți spirituali pe nașii de cununie a părinților ei. Pe rețelele de socializare, Roxana Ionescu a postat mai multe fotografii de la evenimentul emoționant.

rox-1rox-1

Ce ținută a purtat Roxana Ionescu la botezul fiicei lui George și a Ramonei Hora. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fetița lor. Aceștia au hotărât ca micuța Brianna să-i aibă ca părinți spirtuali pe cei care le-au fost alături atunci când și-au unit destinele.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Roxana Ionescu din cauza sânilor mari:”Și acum mi se spune Mama Natură”

Citește și: Cum a ajuns Roxana Ionescu să fie cunoscută drept „Mama Natură'. Dan Negru:„Ea n-a avut niciodată…'

Citește și: Cine este Mădălina Cafadaru de la Chefi la Cuțite.Soțul sirian i-a răpit fetița

Citește și: Cu se ocupă Dan Bordeianu de când a renunțat să mai joace în telenovele:„Nu am visat să mă fac actor'

George Hora și soția lui, Ramona, și-au botezat fiica

Pe contul său de Instagram, fosta asistentă TV a publicat mai multe imagini de la botezul Briannei. Aceasta a optat pentru un costum alb, format dintr-un sacou lung și pantaloni evazați. Totoodată, acesta le-a arătat fanilor și trusoul pregătit pentru fina sa.

Soțul vedetei, Tinu Vidaicu, a purtat un costum elegant, în dungi. Aceștia au postat mai multe imagini de la biserică, Roxana Ionescu fiind surprinsă în timp ce-și ține fina în brațe. Cei doi par vizibil emoționați, chiar dacă nu este prima dată când îmbrățișează rolul de nași.

„Să ne trăiești finuța noastră, Brianna. Te iubim', a scris Roxana Ionescu în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele de socializare.

Ramona și George Hora au devenit părinți vara aceasta

Pe 13 august, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Proaspăta mămică a postat o imagine cu fiica sa, alături de un mesaj emoționant.

„Bine ai venit, draga noastră! Te iubim infinit, Brianna Maria', au scris părinții micuței pe rețelele de socializare.

Pentru că fiica lor s-a născut cu două zile înainte de Adormirea Maicii Domnului, o sărbătoare importantă pentru creștini, cei doi părinți au decis să-i pună și numele Maria.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton