George Hora a devenit tată! Prima fotografie cu fetița lui: "Te iubim infinit, Brianna Maria"

 Dumba Gabriela
.

George Hora a devenit tată! Soția artistului, Ramona, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care a ales să o cheme Brianna Maria. Proaspeții părinți au postat o primă fotografie cu fiica lor și un mesaj de bun venit în familia lor. Ramona și George Hora își doreau foarte mult un copil, iar acum nu-și mai încap în piele de fericire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Hora a împărtășit fanilor săi de pe rețelele de socializare bucuria pe care o trăiește de câteva zile! Soția sa, Ramona, l-a făcut tată de fată și artistul a ținut să arate tuturor cum arată micuța care va fi botezată Brianna Maria.

0dc8556c-da87-4ed6-9c71-967163df2378-crop-16351620840dc8556c-da87-4ed6-9c71-967163df2378-crop-1635162084

George Hora a devenit tată de fată

Ramona și George Hora s-au căsătorit anul trecut, iar acum, la aproape un an de la nuntă, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. Brianna Maria le-a întregit familia, iar George Hora i-a dedicat un prim mesaj de dragoste.

”Bine ai venit, draga noastra! Te iubim infinit, Brianna Maria”, au scris cei doi pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu fetița, în primele clipe de când a venit pe lume.

Brianna Maria este primul copil al Ramonei și al lui George Hora și a venit în urma unei dorințe arzătoare a celor doi de a deveni părinți.

În urmă cu câteva luni, George Hora anunța cu maximă încântare că va fi tată.

”4 ani si o minune! Tu esti lumea noastra, toata!”, au scris Ramona și George Hora cei doi pe rețelele de socializare în luna mai a acestui an, când au postat și prima fotografie cu burtică a celei ce urma să devină mamă.

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, nași de nuntă pentru George Hora. Ce ținută a ales vedeta

Citește și: Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Vrea să epuizeze toate căile de atac, nu mă gândeam…'

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul’:„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală’

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:„Stau bine la capitolul dragoste, dar…’

Ramona și George Hora s-au căsătorit anul trecut

Pe 24 octombrie 2021, Ramona și George Hora s-au căsătorit religios, după ce în luna martie spuseseră DA în fața ofițerului Stării Civile.

La nuntă au fost invitate numeroase vedete din showbiz-ul autohton, prieteni și colegi de breaslă. Atât mirii, cât și nașii, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, au arătat impecabil, optând pentru ținute absolut superbe.

În ziua nunții lor, rețelele de socializare au fost luate cu asalt de imagini de la marele eveniment. Colegi de breaslă precum Puya, Kamelia, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu le-au urat celor doi casă de piatră, postând mai multe imagini de la biserică și petrecere.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-o locație exclusivistă. Mireasa a fost mereu în centrul atenției, având o ținută superbă. A purtat o rochie simplă, albă, tip prințesă, cu detalii deosebite pe spate și în zona decolteului. Părul l-a avut prins în coc, iar în păr a avut un accesoriu care s-a potrivit perfect cu vestimentația.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton