George Ivașcu a povestit cum și-a lăsat toți vecinii fără curent electric după un accident casnic: „Sunt cel mai stângaci om posibil. Au sărit siguranțele de la tot blocul”

 Ifrim Georgiana
.

Invitat în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde', de la PRO TV, George Ivașcu a povestit cum și-a lăsat toți vecinii fără curent electric. Actorul a fost întrebat care este talentul său ascuns, dar inutil, și s-a descris ca fiind „cel mai stângaci om posibil'. Pentru a-și susține afirmația, protaganistul din „Clanul' a relatat un accident casnic din urmă cu câțiva ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

George Ivașcu are o carieră în actorie de peste trei decenii și, pe lângă activitatea de artist, predă în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Actorul este și interpretul savurosului personaj Pelicanu din serialul „Clanul'.

ge10ge10

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…'. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Citește și: George Ivașcu, despre evoluția lui Theo Rose în serialul Clanul, de la PRO TV: „Nu e actriță, dar…”. Ce spune despre Anghel Damian, fostul său student

Citește și: Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere, trei băi, piscină și panouri fotovoltaice: „A fost visul meu!' / Deține și un apartament

Citește și: Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere, trei băi, piscină și panouri fotovoltaice: „A fost visul meu!' / Deține și un apartament

George Ivașcu a povestit cum și-a lăsat toți vecinii fără curent electric după un accident casnic

În emisiunea pe care o moderează la PRO TV, Marius Manole l-a întrebat pe invitatul său, George Ivașcu, care este talentul său ascuns, dar inutil. Actorul i-a recunoscut că este destul de neîndemânatic și a povestit un accident casnic din urmă cu câțiva ani. El și-a lăsat toți vecinii fără curent electric vrând să monteze un candelabru.

„Sunt cel mai stângaci om posibil. O să vă povestesc un episod pățit acasă cu Alice. Primisem și noi, tineri fiind și săraci, de la un prieten mai avut, un candelabru d-ăla cu mai multe brațe. Alice, din când în când, se tot uita la mine, când îl agățăm. Drept pentru care, iau lada de scule și pun izolirband, scot șurubelnițe, ce era nevoie pe acolo… Alice, într-o admirație teribilă! Cele două pisici… mă divinizau! Am lipit cele trei fire care ieșeau din tavan fără să știu că unul e împământarea. Când am terminat, i-am zis lui Alice: aprinde lumina! Și, când a apăsat comutatorul, s-a făcut un ultrasuperscurt-circuit încât au sărit siguranțele de la tot blocul!', a povestit actorul.

George Ivașcu, dezvăluiri din culisele „Clanul'

George Ivașcu, interpretul savurosului personaj Pelicanu din „Clanul', spune că serialul de la PRO TV a fost cea mai frumoasă experiență din carieră.

 „A trebuit să fac o compoziție de rol, cu Pelicanu – agramat, un tip șmecher, descurcăreț, cel care e simpatic, dar care aruncă totul în aer, îi omoară pe toți. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea, pentru care le mulțumesc atât lui Anghel Damian cât și Liei Bugnar – pentru că ei s-au ocupat ca personajul meu să aibă rotunjime. Ei s-au ocupat ca această poveste a Pelicanului să mă reprezinte, dar în același timp să devină și o emblemă. Iar minunat este că aici m-am simțit ca într-o familie. Pe toate planurile: de la imagine, la sunet la machiaj … Au reușit să creeze o echipă care să iubească povestea și lucrurile să meargă atât de firesc încât de mult nu m-am simțit într-un loc atât de special', a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton