George Monceanu de la Body & Soul a ajuns milionar cu o fabrică de cârnați: „Avem cam 150 de...”

 Ifrim Georgiana
.

George Monceanu de la Body & Soul a ajuns milionar cu o fabrică de cârnați. În anii 90, trupa Body & Soul făcea furori, cucerind publicul cu hituri de neuitat precum „Super femei', „Băieții știu ce vor' sau „Ne-au topit căldurile'. În anul 2014, formația s-a destrămat, moment în care cei patru membri rămași au hotărât să se orienteze către alte domenii. Acest lucru a fost valabil și în cazul lui George Monceanu, care, în prezent, deține o afacere prosperă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Monceanu de la Body & Soul a ajuns milionar cu o fabrică de cârnați. În anul 2017, membrii trupei Body & Soul au hotărât să mai dea o șansă proiectului muzical și au lansat câteva piese. Pentru că nu au avut parte de succesul la care aspirau, aceștia au renunțat, din nou, la formație. După desființarea acesteia, cei patru membri s-au reorientat profesional și s-au întors la afacerile care le-au adus mai mulți bani. Într-un interviu recent, George Monceanu a vorbit despre planurile sale, dar și despre ocupația pe care o are în prezent.

g9-1g9-1

După ce a renunțat la muzică, artistul s-a dedicat vieții de familie. În prezent, acesta și soția lui, Cristina, dețin o afacere prosperă și au împreună doi copii, pe Izabela și Eduard.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană:”Avem tot respectul pentru el”

Citește și: Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană:”Am început să plâng. Nu mi-a venit să cred”. Și Claudia Puican a fost de față

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui.”Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul”

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat:„E groaznic să te uiți la tine'

George Monceanu de la Body & Soul a ajuns milionar cu o fabrică de cârnați

După ce a renunțat la muzică, George Monceanu a preluat afacerea de mezeluri a tatălui său. Firma are o vechime de aproape 30 de ani și i-a adus artistului venituri consistente. Cristina, soția lui, este manager de export în cadrul afacerii. Într-un interviu televizat, afaceristul a mărturisind că vânzările au la cote maxime în această perioadă, a sărbătorilor de iarnă.

„Perioada asta este destul de aglomerată pentru mine și Cristina. Îmbrăcăm cârnații. Avem cam 150 de elfi în fabrică și pregătesc caserolele. Este o perioadă mai aglomerată acum, iar din ianuarie ne relaxăm', a spus George Monceanu la „Vorbește Lumea'.

„Noi pregătim foarte mult de mâncare'

Înainte de sărbătorile de iarnă, George Monceanu spunea că va organiza o petrecere fastuoasă cu prietenii și, ca în fiecare an, îi va întâmpina cu o masă plină de bunătăți.

„Ne pregătim intens, decorăm casa, avem și o petrecere cu prietenii înainte să mergem la bunici ca să petrecem și cu ei. Am împodobit deja bradul. Ca și atmosferă, noi pregătim foarte mult de mâncare. Când a fost meciul cu Argentina am chemat prieteni din Mexic, Italia. Am făcut fasole cu ciolan. Pe mine mă relaxează foarte mult să gătesc și am noroc că mă ajută mult', a mai adăugat artistul.

„Ne-am propus anul acesta să fim plecați de ziua fiecăruia dintre noi'

Când nu se ocupă de afacerea familiei, Cristina și George Monceanu călătoresc în străinătate. Soția artistului a enumerat câteva dintre obiectivele vizitate în anul 2022.

„Ne-am propus anul acesta să fim plecați de ziua fiecăruia dintre noi și am reușit. Am mers la câte un parc de distracții. De ziua Izabelei am fost la Disneyland, a fost o surpriză pentru ea. Nu știa că plecăm, i-am spus abia la aeroport și de ziua lui Edi la Port Aventura, în Spania. A fost foarte neașteptat pentru mine pentru că mi-au spus că mergem la buni, la patru dimineața m-au trezit din somn. Mi-a plăcut că puteam să mă dau peste cap', a încheiat soția artistului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton