George Popescu de la Chefi la Cuțite i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu: „Lucrurile bune se plătesc. Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

George Popescu este concurent în emisiunea „Chefi la cuțite', sezonul 11, făcând parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Cunoscutul hairstylist din București a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați la preselecții, dar și în timpul edițiilor, astfel încât una dintre rețelele sale se regăsește acum în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

George Popescu are 35 de ani și este de profesie hairstylist. Acesta a participat la preselecțiile celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite', reușind să-i dea pe spate pe cei trei jurați cu preparatul său. După probele de la bootcamp, tânărul a ajuns în echipa neagră, condusă de Cătălin Scărlătescu. Într-un dintre ediții, concurentul a gătit lapte de pasăre, o rețetă pe care cunoscutul bucătar a decis s-o integreze în meniul restaurantului său.

ge9ge9

Citește și: Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023. A fost căsătorit

Citește și: Raluca Diaconu, prima reacție după ce sora ei, Theo Rose, a născut. Ea este nașa lui Sasha Ioan: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire'

Citește și: Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă: „Când te bagi prea mult în viața copiilor tăi…”

Citește și: Tatăl lui Theo Rose, după ce artista a născut un băiețel: „Abia aștept să-mi văd nepotul, are nota 10!”

George Popescu de la Chefi la cuțite i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu

Recent, George Popescu a povestit că rețeta sa de lapte de pasăre se prepară acum în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Hairstylist-ul a gătit preparatul în primul episod al emisiunii „Chefi la cuțite', reușind să atragă multe laude din parte juraților.

„Lucrurile bune se plătesc. Că și mie mi-au cerut pe laptele de pasăre și am zic că doar pe bani mulți. Nu că l-am mai făcut, există într-un restaurant a la carte și îmi poartă numele. Mai exact în restaurantul lui Chef Scărlătescu. Adică cine îmi vrea laptele se duce la Scărlătescu', a spus și hairstylistul, potrivit ego.ro.

Când vine vorba despre negocierea care a avut loc între el și Cătălin Scărlătescu, George Popescu a adăugat: „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut după rețetă'.

„Clientele îmi cer să le gătesc la salon'

Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii s-au încheiat de ceva vreme. George Popescu a susținut că a primit oferte de a găti la evenimente private, alături de Luna Morgaciova, o altă concurentă de la show-ul culinar.

„Clientele mai aveau un pic și mă dădeau prin Interpol. Acum toate îmi cer să le gătesc la salon în loc să le vopsesc. Dar să știi că acceptăm oferte, gătim pentru petreceri. Avem deja trei în plan', a mai spus George Popescu, potrivit sursei citate.

„Mi se pare cumva că acum suntem într-o zonă în care putem să facem orice, adică dacă nu îți mai place cu hainele, nu îți mai place cu părul, poți să faci ceva de mâncare', a adăugat Luna Morgaciova.

„Nici chiar. La salon „gătim' păr, acasă gătim pentru soți și soții. De astea', a încheiat hairstylistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton