”M-a afectat vizual și emoțional. Când mi-am luat tensiunea, aveam 16 cu 11. Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva...” Artistul George Rotaru se afla pe Litoral când a fost valul de furtuni / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cântărețului George Rotaru i s-a făcut rău când a văzut cum o furtună a 'măturat' sudul litoralului. Șuvoaiele de apă au distrus plaja din Vama Veche, iar inundațiile au fost fără precedent. Afectat de ceea ce a văzut pe fereastră, solistul spune că acest fenoment meteo a fost un adevărat șoc pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cântărețului George Rotaru i s-a făcut rău când a văzut cum furtunile au 'măturat' sudul litoralului. Alarmele l-au trezit de mai multe ori noaptea, iar el a privit neputincios cum natura s-a dezlănțuit și a distrus totul în jur.

312959205_10225681622200908_5421387584034165006_n312959205_10225681622200908_5421387584034165006_n

Citește și: George Rotaru, detalii neștiute despre povestea de dragoste cu celebra Naarghita: „A murit la 70 de ani. Eu i-am făcut parastas de 7 ani, acum vreo câțiva ani”

Citește și: Simona ex-Dichiseanu, adevărul despre relația cu George Rotaru, după ce s-a spus că a cerut-o în căsătorie: „Îl cunosc pe George din 1998, de când am fost în America”

Citește și: 'Când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani…' Ce a povestit Loredana despre colaborările ei controversate și cum îi privește pe cântăreții de manele / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Elena Gheorghe când a văzut că are accesul blocat la Instagram, în Turcia: „M-am panicat un pic, după aia mi-am dat seama că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”. Ce proiecte are acum și când începe turneul ei prin țară / EXCLUSIV

'Plângeau femeile cu copiii. Erau veniți care de pe unde…'

Cântărețul George Rotaru se află pe litoral încă din luna iunie și a asistat la dezastrul produs de furtună. Artistul cântă, seară de seară, la o terasă, una dintre cele mai cunoscute locații din zonă. Din fericire, restaurantul în care activează nu a fost afectat, dar la numai câțiva metri distanță, a văzut cu ochii lui ce poate face o calamitate naturală.

Afectat de ceea ce a văzut pe fereastră, artistului i s-a făcut rău.

'Au sunat alarmele într-una, toată noaptea. Dar ce am putut să văd eu de pe fereastra hotelului, eu așa ceva nu am văzut în viața mea. O nenorocire ce a fost la mare! La hotelul vecin, la 20-30 de metri de hotelul la care cânt seară de seară, unde este și o pescărie scumpă și elegantă, au o parcare în pantă. Toate mașinile erau în apă până la brâu! Am văzut cum se chinuiau oamenii să își scoată apa din mașină. Plângeau femeile cu copiii. Erau veniți care de pe unde…', a declarat George Rotaru, pentru viva.ro.

George Rotaru: 'M-am speriat foarte tare…'

George Rotaru susține că el cântă de 20 de ani pe litoralul românesc, dar așa ceva nu i-a fost dat să vadă.

'Vă dați seama ce dezastru a fost?! Auuu… m-am speriat foarte tare, încât mi-a crescut tensiunea! Nu m-a afectat pe mine personal, dar m-a afectat vizual și emoțional. Când mi-am luat tensiunea aveam 16 cu 11. Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva!', a mai povestit acesta.

'La câteva zile am fost puțin pe plajă să văd cum este. Să vedeți ce este aici! Probabil depinde de poziție și de cum a lovit furtuna! De 20 de ani, de când vin pe litoral, nu am văzut așa ceva! Furtuna a trecut acum, iar noi ne-am continuat activitatea în cea mai distinsă locație de pe litoral', a mai declarat George Rotaru.

George Rotaru, despre povestea de dragoste cu celebra Naarghita

George Rotaru și Naarghita s-au iubit cu ani în urmă, însă artistul nu a uitat-o niciodată, chiar dacă viața i-a despărțit. El a emigrat în America, unde și-a luat cetățenia, iar de atunci a tot făcut naveta în România, în timp ce ea a devenit star internațional, după ce a cântat în India și America. Cei doi s-au întâlnit la finele anilor 1970 și au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă apoi drumurile lor s-au despărțit, amândoi refăcându-și viața. Artistul s-a și căsătorit, însă, din nefericire, mariajul său nu a rezistat.

„Nunta nu a fost de gura părinților. Mi-a plăcut, chiar mi-a plăcut de o fată din Făgăraș, fiică de profesor. Foarte, foarte drăguță și foarte, dar gelozii din astea. Eu plecam, vin și eu. N-a fost să fie. N-am mai păstrat legătura’, a spus George Rotaru în podcastul lui Adrian Artene.

Indiferent însă de circumstanțele în care l-a dus viața, George Rotaru nu a uitat-o pe Naarghita și a căutat-o ani buni. Din păcate, tot ce a mai putut face a fost să-i onoreze memoria…

„Naarghita a avut o perioadă, toată lumea știe, a murit mama ei și s-a retras. Am plecat în America, de câte ori am venit am încercat s-o găsesc. Imposibil. N-am dat de ea deloc. Și apoi am văzut-o la televizor că s-a relansat. A murit la 70 de ani. Eu i-am făcut parastas de 7 ani, acum vreo câțiva ani’, a mai spus artistul.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton