George Simion a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel: „M-ai făcut bogat. Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere”

 Ifrim Georgiana
.

Miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, George Simion a anunțat că a devenit tată pentru prima oară. Soția lui a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Politicianul a postat o fotografie cu Ilinca din maternitate, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La mai puțin de un an de la căsătorie, George Simion și soția lui, Ilinca Munteanu, au devenit părinți. Vestea a fost primită cu entuziasm de susținătorii politicianului, astfel că postarea acestuia a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii. Cei doi au avut o nuntă fastuoasă, pe 27 august 2022, eveniment intens mediatizat la vremea respectivă.

ge10ge10

Citește și: George Simion va deveni tată. Soția lui, Ilinca, este însărcinată cu primul lor copil, la 1 an de la nuntă

Citește și: Ce au făcut George Simion și soția sa cu darul de 400.000 de euro strâns la nunta lor. Declarația de avere arată că și-au separat bunurile

Citește și: 'Mama era bolnavă. A avut cancer. Nu a știut de el. A venit să mă vadă pe mine la Salonic…' Ce a dezvăluit Mihalis Dumitrache de la Etno TV despre cea mai grea perioadă a vieții lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a ales Puya numele de scenă: „E porecla mea din cartier. Mai sunt oameni care vin la spectacole și mă uimesc când îmi spun…'. Care este numele real al artistului

George Simion a devenit tată

George Simion și soția lui trăiesc un moment intens de bucurie, asta pentru că au devenit părinți pentru prima dată, miercuri seara. Politicianul a postat și o fotografie cu Ilinca, care a afișat un zâmbet larg pe chip, deși se află pe patul de spital.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!', a fost mesajul emoționant postat de liderul AUR.

Postarea lui George Simion a stârnit reacții puternice în rândul susținătorilor. Zeci de mii de persoane l-au felicitat în secțiunea de comentarii. Politicianul a revenit apoi cu alt mesaj emoționant: „Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!'.

George Simion i-a făcut o promisiuune fiului său, înainte de a veni pe lume

Liderul AUR i-a făcut și o promisiune fiului său înainte de a veni pe lume.

„Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel.

Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt. Aceasta este prima promisiune pe care i-o fac: „Tatăl tău va face tot ce îi stă în putere pentru a-ți pregăti o lume mai bună! Și vă promit și vouă, celor care vă bucurați alături de noi că vom reuși să facem schimbarea pentru copiii României', a declarat George Simion, potrivit stiripesurse.ro.

Goerge Simion și Ilinca a făcut nunta în 2022

Pe 27 august 2022, George Simion și soția lui, Ilinca, au făcut o nuntă grandioasă, la Măciuca, în Vâlcea. La marele eveniment au fost așteptați 10.000 de oameni, iar cuplul a avut 43 de perechi de nași.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea’, a declarat George Simion, după nunta cu Ilinca Munteanu, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton