Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu finul Armin Nicoară, după ce a acuzat-o că îi datorează bani: „M-a blocat peste tot. Am încercat să-i explic situația, dar...”

.

Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu finul Armin Nicoară, după scandalul din urmă cu o lună, când saxofonistul a acuzat-o că i-ar datora o sumă mare de bani pentru o piesă împreună. Tot atunci i-a reproșat că nu l-a invitat în cadrul spectacolului organizat de ea. Relația lor nu s-a îmbunătățit nici până acum, iar Armin Nicoară a fost blocat peste tot de Georgiana Lobonț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cu o lună în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Armin Nicoara o acuza pe Georgiana Lobonț că îi datorează bani pentru o piesă împreună și se arăta deranjat că nu a fost invitat la spectacolul organizat de nașa lui. Artista a reacționat vehement după declarațiile finului ei și l-a catalogat ca fiind „prefăcut’ și „lingușitor’. A mai spus că face circ și caută să se victimizeze public, dând de înțeles că ar putea acționa pe cale legală pentru a-și apăra imaginea.


Citește și: Armin Nicoară reacționează după ce Georgiana Lobonț, nașa lui, l-a numit „prefăcut și lingușitor': „Ea a zis că nu-mi datorează nimic, dar nu e vorba doar de bani. Am făcut-o să sufere…'

Citește și: Georgiana Lobonț, atac dur pentru Armin Nicoară după ce i-a spus că-i este datoare: ‘Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Telenovela continuă…’


Citește și: Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu pot să mă ridic'. Faimoasa a fost luată pe targă din concurs

Citește și: A murit acordeonistul și dirijorul Mihai Amihalachioaie. Avea 63 de ani

Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu finul Armin Nicoară

După scandalul din urmă cu o lună, Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu Armin Nicoară și l-a blocat pe rețelele de socializare. Saxofonistul spune că nașa lui i-a respins tentativele de împăcare și nu a vrut să-i asculte explicațiile cu privire la ieșirea lui publică, declanșată de unele supărări care îl apăsau atunci.


„Nu vreau să comentez relația cu Georgiana Lobonț. Ieșirea pe care eu am avut-o în urmă cu ceva timp a fost pentru niște supărari de-ale mele, dureri, eu am mai citit cărți de dezvoltare personală și zice că dacă ai ceva pe suflet, o durere, mai bine spune-o că dacă o ții în tine pe viitor, Doamne Ferește, ajungi la alte probleme. Eu am spus ce am avut pe suflet, acum dacă Georgiana a reacționat așa cum a reacționat, eu nu m-am supărat. Ea m-a blocat peste tot, eu am încercat să-i explic situația, dar nu am avut cum, ea m-a blocat peste tot, iar dacă ea a așa a ales…’, a spus saxofonistul pentru spynews.ro.


„A fost o lecție de învățat’

Armin Nicoară mai spune că s-a resemnat cu decizia Georgianei Lobonț și va fi mai prundent în colaborările cu alți artiști.

„E nașa mea, doar că pe mine nu prea mă mai afectează nimic pentru că dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic. Nu mă mai supără nimic. Am trecut peste multe chestii, nu doar în relația mea cu Georgiana, ci și prin alte relații de prietenie. Nu știu ce mă mai poate supăra.


Asta a fost, dacă Dumnezeu a vrut așa să fie. A fost o lecție de învățat, de acum încolo știu cum să procedez cu alți artiști cu care voi colabora pe viitor. Eu merg tot timpul pe treaba asta că tu poți să te bați cu pumnul în piept, dar dacă Dumnezeu vrea, așa e soarta’, a mai spus artistul pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook