Georgică Cornu nu s-a prezentat la Judecătorie, dar Marina Almășan a obținut ordin de protecție împotriva lui: "Emis pentru patru luni și să poarte o brățară electronică"

.

Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, fostul ei iubit, și urmau să se întâlnească, la Judecătoria Sectorului 1, în cursul zilei de astăzi, 31 iulie. Afaceristul nu s-a prezentat în instanță și a fost reprezentat de un avocat din oficiu. Avocatul vedetei a menționat că acesta a primit un buchet cu șase trandafiri, gest care poate fi interpretat ca o amenințare sau o încercare de intimidare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Update 18:10. Marina Almășan a obținut ordin de protecție împotriva fostului partener, pentru o perioadă de 4 luni. „Ordin de protecție emis pentru patru luni de zile împotriva omului de afaceri Georgică Cornu la cererea Marinei Almășan. Instanța ne-a admis acum cererea de emitere a ordinului de protecție și a dispus și obligarea acestuia să poarte o brățară electronică. De asemenea, îi este interzis orice contact cu jurnalista’, a spus Adrian Cuculis, avocatul Marinei Almășan, potrivit spynews.ro.


La începutul lunii iunie, Marina Almășan a anunțat despărțirea de Georgică Cornu, după 12 ani de relație. Separarea ce părea amiabilă s-a transformat, pe parcurs, într-un adevărat scandal public. Afaceristul ar fi avut mai multe tentative de împăcare, i-ar fi trimis mesaje siropoase și flori, astfel că prezentatoarea a luat legătura cu un avocat și a cerut ordin de protecție împotriva lui.

Citește și: Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, fostul ei iubit. Afaceristul este șocat: „Pentru mine e trecută la morți!'


Citește și: „Am picat la mijloc în toată povestea asta fără să îmi dau seama'. Fosta iubită a lui Georgică Cornu l-a părăsit pe afacerist pentru că încă mai are sentimente pentru Marina Almășan / Anuța Ianoș îl acuză că „joacă la două capete’


Citește și: Elena și Valentin de la Mireasa s-au despărțit. Cine a decis finalul relației: „Am ieșit în oraș și eu i-am spus că nu mai vreau să continuăm'

Citește și: David Popovici, lăudat în presa internațională după ce a luat aurul la Jocurile Olimpice. The Guardian aplaudă „talentul extraordinar al românului'

Georgică Cornu nu s-a prezentat la Judecătorie, după ce Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui

La înfățișarea de astăzi, 31 iulie, Georgică Cornu nu s-a prezentat și nici nu a avut un avocat angajat, ci unul din oficiu. Afaceristul fusese citat în prealabil, iar avocatul Marinei Almășan susține că este vorba despre „rea credință’, căci nu a invocat un motiv care să-i justifice absența.


În schimb, prezentatoarea TV a venit cu o jumătate de oră mai devreme față de ora la care urma să se judece cererea depusă de avocatul său, Adrian Cuculis.

„Din punct de vedere legal, procedura de citare a fost îndeplinită în mod corespunzător. Georgică Cornu a fost anunțat. S-a făcut un proces verbal în sensul acesta. Iar el a refuzat pur și simplu să se prezinte la instanța de judecată. Și nu există niciun fel de argument pentru care să nu se fi prezentat, fapt ce conduce în mod clar la ideea că este de rea credință’, a declarat reprezentantul legal al acesteia pentru cancan.ro.


Marina Almășan: „Acel buchet de flori conține șase trandafiri. Un simbol nu tocmai plăcut'

După despărțirea de Georgică Cornu, Marina Almășan a găsit un buchet cu șase trandafiri în fața ușii, gest care poate fi interpretat ca o amenințare. Vedeta TVR și-a schimbat yala de la apartament și l-a acuzat pe fostul iubit că o terorizează cu telefoane, nu doar pe ea, ci și pe părinții săi.

„Aș vrea să precizez și faptul că acel buchet de flori conține șase trandafiri. Un simbol nu tocmai plăcut și mai ales pentru o doamnă atunci când îi primește’, a adăugat tot el pentru sursa citată.


„A apelat-o de pe cel puțin 30 de numere’

Totodată, Georgică Cornu ar fi apelat-o pe Marina Almășan de pe 30 de numere distincte și i-ar fi monitorizat locuința.

„Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj. Georgică Cornu a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat locuința acesteia’, a spus același avocat, acum câteva zile.

Sursa foto: Facebook