Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita...”

.

Georgică Cornu a fost părăsit de noua iubită, Anuța Ianoș, din cauza Marinei Almășan. La o lună de la despărțire, afaceristul și prezentatoarea TV sunt implicați într-o amplă dispută, care s-ar putea muta în instanță. Deranjată de reacția „agresivă' și „penibilă' a fostului ei partener, vedeta TVR l-a amenințat public cu un proces pentru denigrare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La începutul lunii iunie, Marina Almășan a anunțat despărțirea de Georgică Cornu, după 12 ani de relație. Distanța a fost motivul invocat de prezentatoarea TV, ea fiind stabilită în București, iar afaceristul, la Timișoara. Separarea ce părea amiabilă s-a transformat, pe parcurs, într-un adevărat scandal public. Din acest motiv s-ar fi încheiat și scurta relație a lui Georgică Cornu cu noua iubită.

gero111gero111

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Citește și: De ce Marina Almășan și Georgică Cornu nu s-au căsătorit. A cerut-o de nevastă, dar ea i-a înapoiat inelul de logodnă, după despărțire: „Am considerat-o tot timpul ca pe soție, am luat și verighetele'

Citește și: Cine sunt și cum s-au îmbogățit părinții lui Andrei Versace. Ionel Pârvan, tatăl său, este cunoscut în domeniul imobiliarelor și a fost implicat în procese judiciare

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei. Au avut un tort spectaculos, decor cu lămâi, iar actrița a purtat o rochie de mireasă deosebită

Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan

La doar o lună de la despărțire, Georgică Cornu își făcuse o nouă iubită și se afișau pe rețelele de socializare. În tot acest timp, afaceristul ar fi sperat la o împăcare cu Marina Almășan și i-ar fi trimis mesaje siropoase, potrivit spuselor acesteia.

În cele din urmă, Anuța Ianoș s-a despărțit de Georgică Cornu, invocând disputa acestuia cu fosta parteneră, Marina Almășan: „Nu mai vreau să fiu în mascarada voastră', i-a spus aceasta afaceristului timișorean, potrivit cancan.ro.

Marina Almășan l-a amenințat cu proces pe Georgică Cornu

Între timp, scandalul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu pare să fi căpătat noi dimensiuni. Deranjată de atitudinea agresivă a afaceristului și de faptul că a început să-i „terorizeze' părinții, prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces pentru denigrare.

„Nu-mi face plăcere să fac această postare, dar trebuie să o fac pentru a le explica tuturor celor care mă întreabă, nonstop, de ce naiba nu ripostez la mizeriile pe care le deversează în spațiul public persoana „lângă' care mi-am petrecut ultimii 12 ani? Voi scrie aceste rânduri mai mult că un îndemn adresat celor ce le vor citi: să nu accepte niciodată în viață compromisul, să nu renunțe la stima de sine și să aibă curajul să ia taurul de coarne atunci când simt că au pornit-o pe un drum greșit.

Decizia mea e fermă și nu mi-o poate schimbă nimeni și nimic : nici șantajul, nici amenințările, nici promisiunile deșarte, nici florile sau declarațiile de dragoste: CORNU este, pentru mine, TRECUT, așa cum de mult trebuia să devină!

Nimic nu s-a întâmplat „din senin'. După patru încercări eșuate de despărțire, ținute în taină, am ales să încep acest an cu un anunț public, în care eludam, din decență, multe din motivele reale ale despărțirii, rugând în plus presă să nu transforme în scandal acest simplu fapt de viață. Modul agresiv și penibil în care a ales să reacționeze fostul partener este acum vizibil pentru toți și asistă la el, în mod jenant, o țară întreagă. Adevărul este conținut în dovezi zguduitoare și PALPABILE, nu în vorbe. Le voi păstra însă exclusiv pentru instanță, în cazul în care situația va fi escaladată.

Am doar două întrebări, cu care voi încheia această nedorită postare:

1. Dacă G. Cornu este omul care declară public, făcând turul televiziunilor, că mă iubește atât de mult, că a făcut atâtea pentru mine, că s-ar împacă în orice moment cu mine, că m-ar lua de nevasta și mâine și că mi-ar pune și luna la picioare, de ce oare eu nu mai vreau să aud de el? „Ce câine pleacă de lângă măcelărie?', cum se spune în popor?

2. Dacă am fost și sunt un personaj atât de odios, mincinos, mânat de interese meschine, fără suflet, cu o mie de alte hibe, de ce oare este Georgică Cornu atât de disperat să mă întorc la el și să mă ia și mâine de nevasta? Sper să cugete la aceste întrebări toți cei ce încă stau pe gânduri și nu știu ce să înțeleagă din toată această absurdă telenovelă.

P.S. Vreau să-mi liniștesc mulții prieteni și cunoscuți care îmi trimit mesaje: da, tocmai ce mi-am schimbat yala de la intrarea în apartament! Să vedem ce fac cu bunii mei părinți, nonagenari, pe care Cornu a început să-i terorizeze cu telefoane și amenințări…', a scris prezentatoarea TV într-o postare pe Facebook.

Reacția lui Georgică Cornu: „Marina, stai în banca ta'

Georgică Cornu nu s-a arătat speriat de mesajul Marinei Almășan. Într-o postare pe Facebook, afaceristul a amenințat că va scoate la iveală detalii neștiute din relația lor de 12 ani.

„Nu-ți trimite nimeni mesaje, lumea te știe cine ești, nu mai merge cu păcăliciul! Păcat de părinții care la peste 90 de ani, mulți înainte, trebuie să vadă prostiile pe care le face fata lor de 63 de ani!!! Voi face un material amănunțit despre cei 12 ani și poate voi solicita unui scriitor serios să scrie o carte! Marina, stai în banca ta, acuși nu te mai bagă nimeni în seamă', e o parte din mesajul acid al lui Georgică Cornu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton