Gerard Pique l-a vizitat pe tatăl Shakirei în spital. Ce spune mama artistei despre gestul lui: „Încă suntem....”

 Ifrim Georgiana
.

Gerard Pique l-a vizitat pe tatăl Shakirei în spital. În urmă cu câteva luni, celebra cântăreață și fotbalistul s-au separat, din cauza infidelității fundaşului echipei FC Barcelona. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună doi copii, pe Sasha (7 ani) și Milan (9 ani). În ciuda tensiunilor dintre ei, se pare că fotbalistul l-a vizitat pe fostul său socru în spital. Iată ce spune mama Shakirei despre gestul acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de origine columbiană a traversat o perioadă dificlă după divorțul de Gerard Pique. Aceasta a fost acuzată de evaziune fiscală în valoare de 14,5 milioane de euro între anii 2012 și 2014, atunci când și-a stabilit reședinta în Barcelona. Mai mult, se pare că tatăl artistei suferă de probeleme de sănătate și este internat la o clinică din capitala Spaniei. Pe rețelele de socializare, artista a postat un videoclip cu tatăl ei pe patul de spital, fiind surprinsă în timp ce îl ajută să facă câteva exerciții.

shak-1shak-1

Gerard Pique l-a vizitat pe tatăl Shakirei în spital. Se pare că fotbalistul nu a fost exclus din familia cântăreței, chiar dacă cei doi s-au separat cu scandal. Mai mult, acesta a mers la spital la William Mebarak, internat în aceste momente la Terapie Intensivă.

Citește și: Shakira spune totul despre despărțirea de Pique într-o nouă melodie:”M-ai părăsit din cauza narcisismului tău’

Citește și: Shakira a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală.Riscă 8 ani de închisoare și o amendă uriașă

Citește și: Silviu Prigoană și soția lui, nași la o nuntă fastuoasă.Mihaela a atras toate privirile cu rochiile pe care le-a îmbrăcat

Citește și: Cum se simte Dinu Maxer după operația de blefaroplastie:”Am o jenă în a privi mult timp”

Gerard Pique l-a vizitat pe tatăl Shakirei în spital

La sârșitul săptămânii trecute, se pare că William Mebarak, tatăl celebrei cânterețe, a fost internat într-o clinică din Barcelona. Bărbatul în vârstă de 91 de ani se confruntă cu probleme de sănătate, iar Shakira a refuzat să ofere mai multe detalii despre diagnosticul acestuia.

Se pare că Gerard Pique a mers în vizită la tatăl artistei, mai exact la clinica Teknon-Quirón. Acest lucru a fost confirmat chiar de mama Shakirei, care a susținut că fotbalistul încă face parte din familie, în ciuda divorțului.

„Sigur că a venit! Suntem încă o familie', a declarat mama cântăreței pentru presa iberică.

Shakira, imagini cu tatăl ei din spital

Recent, pe contul său de Instagram, Shakira a postat un videoclip cu tatăl ei. Bărbatul este surprins pe patul de spital, în timp ce artista îl ajută să facă câteva exerciții pentru mobilitate, sub supravegherea unui medic.

Artista a refuzat să ofere prea multe detalii despre starea de sănătate a tatălui ei. În urmă cu ceva timp, acesta a fost diagnosticat cu Covid-19 și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale dificile.

„Și toate acestea, în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. După cum am spus, este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Starea lui de sănătate este rezervată. Din acest motiv, familia solicită respect în timp ce așteaptă să vadă cum va evolua', a susținut Shakira pentru presa spaniolă.

Sursa foto: Hepta & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton