George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit definitiv: „Și-a schimbat numărul de telefon și...”. Actorul s-a mutat singur, în America

 Ifrim Georgiana
.

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit definitiv, deși au încercat să-și continue povestea de dragoste, după lunile petrecute împreună în America. Se pare că actorul a început deja o nouă viață peste Ocean, unde s-a mutat singur, după ce toate eforturile lui de a o recuceri pe prezentatoarea TV au eșuat. O sursă din anturajul celor doi a oferit detalii din culisele despărțirii și legate de mutarea lui George Burcea din România. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii iulie, George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, pe fondul unor probleme ivite în lunile petrecute în America. Nu a durat mult până când au reluat povestea de dragoste, după ce prezentatoarea TV i-ar mai fi oferit o șansă actorului. Se pare că eforturile acestuia au fost în zadar, căci relația lor a ajuns la final, iar George Burcea s-a mutat de ceva timp în America și pare că nu vrea să se mai interesecteze în vreun fel cu trecutul. Surse din anturajul celor doi susțin că George Burcea și-a schimbat numărul de telefon și vrea să profite de toate oportunitățile care îi ies în cale.

sp9sp9

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire: „I-a mai dat o șansă'. Cum au fost surprinși împreună zilele trecute

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Imaginea care îi dă de gol

Citește și: Când și cum a aflat Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, despre plecarea celor trei chefi de la Chefi la Cuțite: „Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal”

Citește și: Cine este și cum arată sora Irinei Fodor. Teodora este cu 11 ani mai tânără decât prezentatoarea TV și îi seamănă leit

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit definitiv

George Burcea și Viviana Sposub intenționau să se întoarcă împreună în SUA, însă prezentatoarea TV nu și-a mai dorit să continue relația cu actorul. De o săptămână, el se află peste Ocean și e pregătit pentru o viață nouă, potrivit unor surse din anturajul lor, după ce eforturile de a reclădi relația cu frumoasa șatenă au eșuat.

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la la lansarea oficială a filmului „Wednesday', ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl mai avea cu Kanal D.

Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară.

Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singr, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui', a declarat o persoană din anturajul celor doi în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

De ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub, vara aceasta

Deși George Burcea și Viviana Sposub au fost discreți în privința despărțirii din vară, o sursă apropiată a vorbit despre problemele din relația lor. Se pare că fosta prezentatoare TV aspira să-și construiască un viitor în SUA, în timp ce actorul voia să fie aproape de fiicele lui, care locuiesc în București cu Andreea Bălan.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. (…). Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura’, a spus o altă sursă, în urmă cu ceva timp, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton