Ce gest a făcut Florin Ristei după ce Naomi Hedman s-a afișat în lenjerie intimă, pe Instagram. Se zvonește că sunt despărțiți

 Ifrim Georgiana
.

De câteva săptămâni se zvonește că Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, asta pentru că au șters imaginile de cuplu și nu au mai fost văzuți împreună. Misterul a fost amplificat atunci când artistul a refuzat să-și comenteze statutul amoros, iar iubita lui s-a afișat pe rețelele de socializare cu Remi Black.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei a cunoscut-o pe Naomi Hedman la „X Factor’. El avea rolul de jurat, iar ea a pășit pe scenă în calitate de concurentă. Au format rapid un cuplu, cântărețul chiar a și cerut-o în căsătorie pe artista din Marea Britanie, în 2020, iar ea a decis să se mute în România. Se zvonește că au intrat în 2024 despărțiți, dat fiind că au șters fotografiile împreună de pe rețelele de socializare. Informația nu a fost confirmată de niciunul, dar cert este că Florin Ristei nu a uitat-o pe Naomi Hedman, căci îi urmărește activitatea din mediul online și îi apreciază fotografiile.

is10is10

Citește și: Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu alt bărbat după ce s-ar fi despărțit de Florin Ristei. Cine este artistul

Citește și: Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman: „Poate…'. Artista a șters toate pozele cu el din mediul online

Citește și: O fetiță de nouă ani a fost găsită moartă într-un apartament din Galați. Micuța ar fi fost bătută crunt chiar de mama ei

Citește și: Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile: 'Sub îngrijire energetică, de aceea rezist'. Ce a făcut de ziua lui, când a împlinit 53 de ani / EXCLUSIV

Ce gest a făcut Florin Ristei după ce Naomi Hedman s-a afișat în lenjerie intimă, pe Instagram

Pe când zvonurile despărțirii de Florin Ristei au luat amploare, Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu un alt artist, Remi Black. Acesta a apreciat poza postată de Naomi Hedman și a distribuit-o și el. Manechinul nu a comentat apariția, nu a anunțat o colaborare împreună, iar natura relației lor a rămas incertă.

De curând, Naomi Hedman a postat un videoclip din timpul unei ședințe foto în lenjerie intimă. A avut o apariție extrem de provocatoare, într-o campanie de marketing pentru Valentine’s Day, iar Florin Ristei i-a lăsat un like, semn că ipostazele l-au impresionat și pe el. Artistul nu a lăsat vreun comentariu în dreptul videoclipului și încă nu știm dacă cei doi vor sărbători împreună pe 14 februarie.

Într-o postare, mai demult, ți-am scris că ești perfectă. Îmi mențin părerea!”, „Frumusețe, ești superbă!”, „Ești atât de frumoasă”, „Senzație”, „Un vis”, „Ești ireală„, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea de pe Instagram a artistei.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea', a declarat Florin Ristei, conform Click.

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Ristei de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman

Florin Ristei a fost impresionat de talentul și frumusețea lui Naomi Hedman, când artista a urcat pe scena „X Factor'. A cerut-o în căsătorie în Marea Britanie, iar ea a hotărât să se mute în România, pentru a continua relația.

„Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun', a spus prezentatorul de la Antena 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton