Gestul făcut de Bogdan Vlădău cu ocazia zilei de naștere a Ginei Chirilă, la două zile de când au anunțat despărțirea. Modelul a împlinit 30 de ani: „Mulțumesc...”

 Ifrim Georgiana
.

La două zile după ce a anunțat despărțirea de Bogdan Vlădău, Gina Chirilă își sărbătorește ziua de naștere. Modelul, cunoscută și pentru participarea la „Bravo, ai stil!', a împlinit 30 de ani și a fost felicitată public de prieteni, dar și de tatăl fiicei sale. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune și se susțin în continuare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 5 august, Gina Chirilă a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău, după 11 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Speculațiile privind divorțul lor au apărut cu multe luni înainte, odată cu dispariția imaginilor de cuplu de pe rețelele de socializare. De altfel, cu doar o zi înainte de anunțul separării, Bogdan Vlădău a fost surprins în compania unei alte femei.

bogdanbogdan

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat divorțul: „Am decis, de comun acord, să ne separăm. Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate…'

Citește și: Gina Chirilă, noi detalii despre relația pe care soțul ei, Bogdan Vlădău, a avut-o cu Iulia Vântur. A spus totul în direct, la Măruță: „Am zis să fiu total sinceră!”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din luna de miere: „Vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă”. Cum petrec cei doi soți în Bali

Citește și: Marcel este dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii: „Cu mine a fost în mare a doua zi. El o plimbă și, data viitoare, tot la mine vine!'

Gestul făcut de Bogdan Vlădău cu ocazia zilei de naștere a Ginei Chirilă, la două zile de când au anunțat despărțirea

Astăzi, 7 august, Gina Chirilă a împlinit 30 de ani. Cu prilejul aniversării, Bogdan Vlădău, cel care i-a fost partener până zilele trecute, a ținut s-o felicite public. Pe contul de Instagram, acesta a postat o fotografie cu mama fiicei lui, în dreptul căreia a scris: „La mulți ani frumoși, moomy!'.

Modelul a distribuit mesajul lui Bogdan Vlădău și i-a răspuns cordial: „Mulțumesc'.

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune, lucru evident și în această recentă interacțiune. În mesajul care anunța despărțirea, Gina Chirilă a menționat că se vor susține reciproc și vor acționa spre binele fiicei lor, Katia.

Gina Chirilă a confirmat divorțul de Bogdan Vlădău

Luni, după o lungă perioadă de speculații, Gina Chirilă a confirmat divorțul de Bogdan Vlădău, cel care i-a fost partener în ultimii 11 ani. Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Katia, care îi va lega în continuare, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru’, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton