Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici”. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

.

Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei, Sebastian Crăciunescu. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat mai multe fotografii de la festivitate, unde le-au fost înmânate diplomele. Alături de ei au fost doar câțiva membri din familiei, dar nu și Culiță Sterp sau Daniela Iliescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cu câteva zile în urmă, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au organizat o petrecere în cinstea fiului lor, Milan, care a împlinit trei ani. Zeci de persoane au fost prezente la aniversare, mai puțin mama Geta și fiica ei cea mică. Ulterior, Daniela Iliescu a revenit cu un mesaj și a explicat că toată lumea a fost invitată la petrecerea fiului ei.

astia-2-2astia-2-2

Citește și: Mama Geta și fiica ei, Getuța, au lipsit de la ziua fiului lui Culiță Sterp, cu toate că au fost invitate de către Daniela Iliescu: „Au demonstrat tuturor acum că…”

Citește și: Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul. Ne-am prefăcut că-l căutăm ca să-și facă oamenii emisiunea…' / Ce a dezvăluit despre Survivor All Stars

Citește și: Sora Lidiei Buble, Estera, este însărcinată pentru a treia oară și a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Artista a izbucnit în lacrimi: „Plâng! Abia aștept să vină bebe'

Citește și: Claudia Pătrașcanu, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „A fost la mine acasă'. Blondina regretă scandalul cu artista, după ce i-a deschis un nou proces

Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei

Se pare că animozitățile din familia Sterp nu se opresc aici. Recent, la festivitatea de absolvire a Getei Sterp și a soțului ei, Culiță și Daniela Iliescu nu și-au făcut apariția. În imagini apar doar mama Geta, Ileana și soțul ei, Daniel Aloman, Iancu și viitoarea soție, Denisa Coțolan.

Fata cea mică a mamei Geta și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, s-au înscris împreună la Facultatea de Silvicultură, acum 4 ani, iar acum și-au încheiat studiile.

„Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății! Eu și Sebi, soțul meu, am făcut multe împreună și deodată: permisul pentru vânător, permisul de conducere pentru categorii, care încă nu e gata, FACULTATEA și nu ne oprim aici! Mulțumim domnilor profesori pentru toate învățăturile, mulțumim părinților și familiei pentru tot sprijinul din toți acești 4 ani! Cei care sunteți indeciși în alegerea facultății, dar mai ales a specializării, eu vă recomand din suflet: SILVICULTURĂ!', a scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

„Mi-au făcut o surpriză'

Geta Sterp a ținut să-i mulțumească fratelui ei, Iancu, că i-a fost alături în aceste momente emoționante, deși i-a trimis invitația destul de târziu. El a fost însoțit și de iubita lui, Denisa Coțolan, care îi va deveni soție în toamnă, chiar în ziua când împlinește 26 de ani.

„Aseară mi-a zis că nu o să vină…m-am simțit vinovată că i-am chemat prea târziu, dar mi-au făcut surpriză și au venit. Vă iubesc!', a mai scris Geta Sterp pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton