Gheboasă a fost abandonat de mamă, la naștere: „Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că....”. Ce relație are acum cu părinții biologici

 Ifrim Georgiana
.

Gheboasă a fost abandonat de mamă, la naștere. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, fostul concurent de la „Survivor' a făcut câteva declarații despre traumele din trecutul lui. Gheboasă a fost abandonat la naștere și a fost crescut de într-o familie adoptivă până la vârsta de 6 ani. Ulterior, acesta a intrat în grija bunicii paterne, după multe refuzuri din partea părinților lui adoptivi. Gheboasă a vorbit și despre relația cu părinții lui biologici, mărturisind că a auzit povestea de viață a fiecăruia și că i-a iertat. Iată ce dezvăluiri a făcut artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gheboasă a fost abandonat de mamă, la naștere. Gheboasă este unul dintre cei artiștii trap ai momentului, devenind cunoscut în anul 2022, atunci când una dintre piesele sale a devenit virală pe Tik Tok. Cântărețul a cunoscut succesul destul de repede, însă recunoaște că celebritatea nu l-a schimbat în niciun fel. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, fostul concurent de la Survivor a virbit despre dramele prin care a trecut în primii ani de viață, după ce a fost abandonat de mama sa la orfeliat. La acea vreme, tatăl acestuia era în închisoare, însă spune că a avut norocul de a ajunge într-o familie de oameni „excepționali'.

gheb-9gheb-9

Gheboasă a fost abandonat la naștere și a fost crescut până la 6 ani de o familie adoptivă. Ulterior, acesta a intrat în grija bunicii, dar și a tatălui, care abia ieșise din închisoare. Artistul a ascultat povestea de viață a celor doi părinți, însă recunoaște că nu a reușit să se apropie de aceasta.

Citește și: Gheboasă vrea să se întoarcă la Survivor 2023, după ce a plecat fără nicio explicație: „Să mă bage înapoi în emisiune și…”

Citește și: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau Vica. Mi-era și rușine, ne vedeam unul altuia…'. Gheboasă susține că a plecat de la Survivor 2023 din cauza condițiilor grele

Citește și: Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!'. Emisiunea va fi difuzată pe alt post TV: „E un transfer important, strategic”

Citește și: Survivor România 2023. Patru Războinici sunt în pericol de eliminare

Gheboasă a fost abandonat de mamă, la naștere

Artistul de trap le este recunoscător celor doi părinți adoptivi, care l-au luat în grijă pe vremea când acesta avea numai un an. Gheboasă spune că a fost „salvat' și tratat de cei care l-au adoptat.

„Eram foarte micuț, eram baby. La mine a fost mai altfel, să știi (n.r.: referitor la condițiile din orfelinat), dar de acolo am avut norocul foarte mare și foarte repede încât m-au luat niște părinți adoptivi.

Niște oameni excepționali. Nu știu dacă aveam un an. M-au luat de când eram micuț și m-au crescut până pe la 6 ani. Eram foarte micuț și am fost primul care m-am dus spre ei. Eu îi zic mami, chiar dacă nu e mama mea. Când eram mic, aveam, între degete, râie, și nu știa ce aveam pe mâini. Crede-mă, plângeam când îmi povestea. A dormit cu mine câteva zile și a început să o mănânce și pe ea. M-a dus la doctor și m-a tratat. Oamenii ăștia m-au salvat pe mine', a spus artistul în podcastul „Acasă la Măruță'.

„Bunica s-a luptat și cu părinții adoptivi'

Până la vârsta de șase ani, Gheboasă a fost crescut de părinții lui adoptivi, apoi a fost luat în grija bunicii paterne. Artistul a povestit că bunica sa a făcut mari sacrificii pentru a-l lua acasă, căci s-a lovit de refuzul familiei adoptive. În acea perioadă, tatăl acestuia a fost eliberat din închisoare și a decis să-i ofere un viitor mai bun cântărețului.

„Mama tatălui meu nu avea niciun drept să mă ia. Mamaia mi-a povestit că mama nu voia să dea semnătura să stau cu bunica mea. A zis că mai bine m-a dus la orfelinat decât să mă lase la mamaia. După multe încercări, mama i-ar fi zis ei că dacă se pune în genunchi de față cu toți țiganii îi dă semnătura.

Mamaia a zis, Gabi, pentru tine m-am pus în genunchi în fața lor și abia apoi am avut dreptul să vin să te vizitez. Și, după, într-un final, s-a eliberat tata, că era la închisoare când m-am născut. Mergeam la el, îl vedeam mai negru așa și știam că era tata, era acolo un gemuleț (n.r.: la pușcărie). Bunica s-a luptat și cu părinții adoptivi. Părinții adoptivi nu mai voiau să mă dea. Le era frică să mă dea', a completat artistul.

„Nu am putut să mă apropii de mama mea biologică'

Când vine vorba despre relația cu mama lui, Gheboasă spune că nu a reușit să se apropie prea mult de aceasta, deși i-a ascultat povestea de viață și a înțeles motivele care au determinat-o să-l lase într-un centru de plasament. Artistul a adăugat că și-ar dori să fie mai prezent în viața surorii sale vitrege și să o susțină financiar.

„Am cunoscut-o pe mama, am văzut-o când eram mai mic și când eram mai mare. Mi-a zis tata: o să vezi care e povestea din spate, și ea are povestea ei și ar fi bine să o asculți. M-am dus să o cunosc, dar de multe ori povestea ei nu se pupa cu povestea bunicii mele. Ai mei ziceau că ea doar mă minte. Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că nu avea condiții să mă țină.

Nu am putut să mă apropii de mama mea biologică, simt că nu mai aveam ce să fac acolo. Ea vine dintr-un cartier și mai nasol decât al meu, ea vine din Prepeleac (n.r.: cartier în Târgoviște). Nu mi-aș fi dorit să cresc acolo. Mi-ar plăcea să discutăm, să vorbim. Mi-aș dori să o ajut pe sora mea, am o soră din partea mamei. E sora mea adevărată, că e din partea mamei, dacă era din partea tatălui ar fi soră vitregă, nu așa se zice?', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton