Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum s-a întâmplat totul

 Calin Maria Bianca
.

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Latifundiarul din Pipera a trecut prin emoții încă de la primele ore ale dimineții, când s-a ciocnit de o altă mașină. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, chiar în timp ce se afla personal la volanului bolidului de lux pe care-l deține. Iată cum s-a întâmplat totul și ce a urmat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Știm cu toții cine este Gigi Becali, care nu mai are nevoie de vreo descriere! Ei bine, dacă în urmă cu mai mult timp avea șofer, mai concret pe Luțu, iată că acum, chiar în ziua în care a comis accidentul rutier, la volanul mașinii sale de lux se afla chiar el, conform SpyNews.ro.

gigi-becali-scaled-e1695757476158-1024×575-1gigi-becali-scaled-e1695757476158-1024×575-1

Citește și: Ce discuții are Gigi Becali cu fetele lui și cum le explică actele lui de generozitate: „Vă fac palate și aici, vă fac palate și în ceruri'

Citește și: Gigi Becali a participat la procesiunea din Capitală, cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. Pe 13 iulie s-au împlinit 250 de ani de când moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost aduse la București / EXCLUSIV

Citește și: Marian Manole a împărțit pachete în cimitir la 14 ani de la moartea surorii lui, Mădălina Manole. Durerea care îl macină: „Pe nepotul meu nu l-am văzut niciodată. Nu sunt lăsat”

Citește și: Babasha și-a oficializat relația! A postat prima fotografie cu noua lui iubită: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit…” / Cine e tânăra și cu ce se ocupă

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera

Astăzi, în jurul orei 10:00 dimineața, Gigi Becali se afla la volanul mașinii sale de sute de mii de euro, chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera, din banii săi. Întâmplarea a făcut ca în acest loc să facă și un mic accident. Spunem mic fiindcă latifundiarul din Pipera doar s-a ciocnit de un alt vehicul în care se aflau două femei.

Asumat din fire, așa cum îl știm, Gigi Becali s-a dat imediat jos de la volanul bolidului pentru a vedea în ce starea este cealaltă mașină și cum sunt persoanele aflate în ea. După ce a constatat că nu s-a întâmplat nimic grav, acesta a făcut schimb de numărul de telefon cu persoana de la volanul mașinii avariate și și-au continuat drumul.

Nu a venit Poliția la fața locului și totul s-a rezolvat amiabil

Cu mașina avariată la rândul lui, după ce a provocat un accident rutier, Gigi Becali a plecat de la fața locului, asta fiindcă lucrurile erau deja ca și rezolvate. Nu au chemat Poliția, nu a fost nevoie de spitalizare, fiind doar o 'tamponare', astfel că au făcut totul amiabil, latifundiarul din Pipera fiind acum bun de plată pentru posesoarea vehiculului avariat de el în fața bisericii pe care o construiește.

Gigi Becali a ajuns, în urmă cu un an, cu mașina în șanț

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali are parte de evenimente neplăcute și peripeții la volanul mașinilor de lux pe care le deține. Reamintim că la finalul anului trecut, Gigi Becali a ajuns în șant cu aceeași mașină, iar mai apoi a povestit pe larg cum s-a petrecut totul, explicând că a vrut să evite un accident grav, după ce un alt șofer din trafic nu s-a asigurat când a intrat în depășire.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta', a declarat, la acea vreme, Gigi Becali.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton