Gimnasta cehă Natalie Stichova a murit după ce a căzut de pe munte, în timp ce își făcea un selfie. Avea doar 23 de ani: „Nu vom înceta niciodată să te iubim”

 Ifrim Georgiana
.

Veste tragică în lumea sportului. Gimnasta cehă Natalie Stichova a murit după ce a căzut de pe munte, în timp ce își făcea un selfie. Tânăra de 23 de ani a căzut de la o înălțime de 260 de metri și a ajuns în comă la spital. După șase zile, familia a decis deconectarea ei de la aparate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Moartea gimnastei Natalie Stichova a lăsat un gol imens în comunitatea sportivă. Aflată pe un munte din Germania, aceasta a încercat să își facă un selfie pe marginea unei stânci, iar deznodământul a fost tragic. Sfâșiată de durere, mama sportivei a anunțat decesul acesteia, la frageda vârstă de 23 de ani.

nat9nat9

Citește și: Cum s-a produs accidentul în care Vágó Ferenc, consulul Ungariei la București, a murit. Imagini cu tragedia cumplită de pe A1

Citește și: Vago Ferenc, consulul Ungariei în România, a murit într-un grav accident rutier pe A1. Mașina sa a fost strivită de un camion

Citește și: Cine este Cătălin Oprișan. Este însurat, are un fiu de 15 ani și a lucrat cu Dani Oțil și Răzvan Simion peste un deceniu

Citește și: Soțul Ilenei Sterp a făcut un accident grav, în timp ce se plimba cu ATV-ul: „Are multiple fracturi. Sunt momente grele pentru noi ca familie” / Mesajul transmis de sora lui Culiță Sterp

Gimnasta cehă Natalie Stichova a murit după ce a căzut de pe munte, în timp ce își făcea un selfie

Tragedia a avut loc în cursul zilei de 15 august și s-a petrecut în apropierea Castelului Neuschwanstein, Germania. Natalie Stichova a căzut de la o înălțime de 260 de metri și a ajuns în comă la spital. Decesul a fost declarat șase zile mai târziu. Familia a decis să o deconecteze de la aparate, având în vedere starea critică în care se afla.

„Natalia a răspândit zâmbete de-a lungul scurtei sale vieți, și așa ne vom aminti de ea pentru totdeauna', a declarat clubul sportiv, Sokol Pribram Sports Gymnastics, într-o declarație. „Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi apropiați, trimițându-le putere și sprijin', au adăugat ei.

Mama sportivei: „Nu vom înceta niciodată să o iubim'

Și mama sportivei a publicat un mesaj după decesul acesteia: „A fost incredibilă, toți am iubit-o foarte mult și nu vom înceta niciodată să o iubim. Sunt mândră că ai fost fiica mea, fata visurilor mele. M-ai învățat multe. Mi-aș dori să mă poți învăța mai multe'.

Unul dintre prietenii sportivei a dezvăluit cum s-a petrecut tragedia. Sub anonimat, acesta a povestit că sportiva se afla la doar câțiva pași de marginea muntelui și a alunecat în momentul în care își ajusta unghiul pentru a face o fotografie cu castelul în fundal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton