Gina Chirilă a fost curtată de Andrew Tate, în trecut: „O invita în locuri, știa că e într-o relație. Îi spunea că...” / Bogdan Vlădău susține că există un singur bărbat cu care lăsa-o pe soția lui să-l înșele

 Dumba Gabriela
.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de aproape 12 ani și căsătoriți de șase și Bogdan Vlădău spune că nu ar avea nimic împotrivă dacă Gina Chirilă l-ar înșela cu un actor celebru de care este îndrăgostită din copilărie. Bogdan Vlădău a dezvăluit că și Andrew Tate a curtat-o pe soția lui la un moment dat, însă nu el este norocosul pe care l-ar lăsa să bea o cafea cu Gina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează un cuplu solid, au împreună o fetiță și familia lor este una exemplară, fără ca în relația lor să fi existat împăcări și despărțiri repetate, cum se obișnuiește în showbiz. Nici despre infidelitate nu a fost vorba până acum, însă Bogdan nu ar fi deranjat dacă ar avea loc o escapadă cu voia lui.

bogdan-vladau-3-1bogdan-vladau-3-1

Cu cine ar lăsa-o Bogdan Vlădău pe Gina Chirilă să-l înșele

Gina Chirilă i-a recunoscut soțului ei că are o slăbiciune pentru o vedetă de la Hollywood, încă din adolescență, iar Bogdan Vlădău recunoaște că ar fi un soț permisiv și i-ar acorda frumoasei sale soții binecuvântarea unei eventuale aventuri cu acesta.

„Eu chiar am întrebat-o la un moment dat, ‘Dacă n-ai fi cu mine, cu ce bărbat din România ai vrea să fii. Noi ne spunem. Dacă mă întreabă ceva și chiar vrea să știe, eu îi spun.

Oricum o tachinez, avea în când era mică poster cu Orlando Bloom și are o slăbiciune pentru Brad Pitt. Mi-a zis că dacă-l întâlnește… asta e. Eu i-am spus că cu el are voie. Crește și cota familiei. Culmea e că ne-a pozat același fotograf și am văzut niște poze cu el pe care nu le-a văzut nimeni', a declarat Bogdan Vlădău, conform Fanatik.

Gina Chirilă nu a dus niciodată lipsă de admiratori, Andrew Tate fiind unul dintre ei, însă pe vremea aceea nu era căsătorită cu Bogdan Vlădău.

„Andrew Tate, la un moment, îi scria Ginei. O invita în locuri. Îi spunea că e frumoasă. Cum fac bărbații când le place o femeie. Nu eram căsătoriți, dar știa că e într-o relație. Ea a venit și mi-a spus. „Uite, îmi scrie domnul ăsta, știi cine e”?', a dezvăluit Bogdan Vlădău.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea: „Probabil că nu era pregătită pentru un date, iar eu nu eram bărbatul potrivit, și atunci…'. Cum a cerut-o artistul de soție, chiar în noaptea de Revelion

Citește și: Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. Cum arată și ce view are: „Prețul este foarte bun și…„ / Vrea să își cumpere casă în România

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…'

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău merg și separat în vacanțe

De ceva timp, Bogdan Vlădău organizează retreat-uri spirituale în țări precum Mexic sau Peru, acolo unde stă plecat cu lunile. La rândul său, Gina Chirilă își rezervă și ea timp pentru prietene și pleacă uneori în vacanță fără soțul ei.

Eu și Bogdan ne oferim libertate unul altuia. Mi se pare foarte important și pentru bunăstare să pleci, să ai grijă de tine ca să fii ok după în familie. Să nu uităm lucrul acesta. O să petrecem și timp în familie în vara aceasta', spunea Gina Chirilă vara trecută.

Modelul a mărturisit că rolul de părinte încă îi provoacă dificultăți. Cu toate acestea, Gina Chirilă afirmă că este mai autoritară cu fetița ei decât este Bogdan Vlădău.

„Katia crește, este superbă, minunată, a făcut trei ani de curând. Îmi este foarte greu să îi refuz lucruri, dar trebuie câteodată. Știe să facă ochii mari și să ceară așa frumos. Sunt destul de nouă la capitolul parenting, dar trebuie să fac față. Învăț din mers, mă obișnuiesc în timp pentru că la început mi-a fost și mai greu.

Eu sunt mai autoritară cu ea, Bogdan este mai blând. Fetițele sunt mai aproapiate de tați, iar eu trebuie să iau rolul omului autoritar din familie. Să știi că nu i-am reproșat lui Bogdan și nu am avut discuții pe tema aceasta. Într-un fel îl înțeleg de ce îi cedează. Katia are o fățucă de te topește și nu ai cum să îi reziști, nu ai cum să o refuz. Eu pot totuși, dar cu greu', mai spunea Gina Chirilă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton