Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat divorțul: „Am decis, de comun acord, să ne separăm. Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate...”

 Ifrim Georgiana
.

Gina Chirilă confirmă despărțirea de Bogdan Vlădău, după 11 ani de relație. În ultimele luni, relația celor doi a stat sub semnul incertitudinii și s-a tot vehiculat că divorțează. După o lungă perioadă de tăcere, fotomodelul confirmă că drumurile li s-au separat și face primele declarații pe marginea subiectului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Povestea de dragoste dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău a fost cel mai dezbătut subiect din ultimele luni. După dispariția imaginilor de cuplu de pe rețelele de socializare, mulți au concluzionat că cei doi au ajuns în pragul divorțului. Mai multe mesaje controversate au accentuat aceste zvonuri. Cu doar două săptămâni în urmă, Bogdan Vlădău nega despărțirea și se arăta surprins despre toate câte s-au spus despre mariajul său.

bog10bog10

Citește și: Gina Chirilă, noi detalii despre relația pe care soțul ei, Bogdan Vlădău, a avut-o cu Iulia Vântur. A spus totul în direct, la Măruță: „Am zis să fiu total sinceră!”

Citește și: Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine'

Citește și: Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla'

Citește și: Ce familie frumoasă are Novak Djokovic! Este căsătorit de 10 ani cu Jelena și împreună au doi copii adorabili / Imagini de colecție

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit, după 11 ani de relație

Astăzi, după o lungă perioadă de speculații, Gina Chirilă confirmă divorțul de Bogdan Vlădău, cel care i-a fost partener în ultimii 11 ani. Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Katia, care îi va lega în continuare, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru', a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău nega despărțirea acum două săptămâni

La sfârșitul lui iulie, Bogdan Vlădău nega despărțirea de Gina Chirilă și nu dădea de înțeles că relația lor trece printr-o perioadă de criză. El insista atunci că ar fi primul care ar anunța dacă mariajul s-ar încheia.

„Sunt de pe drumuri, încă îmi revin un pic. (…) Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole.

Am văzut la un moment dat că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, nu are legătură cu viața noastră privată. N-are!’, a spus el, la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gina Chirilă i-a iertat infidelitatea lui Bogdan Vlădău

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în 2017, iar în 2020 au devenit părinți pentru prima dată, când s-a născut fiica lor, Katia. Mai demult, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, fotomodelul a dezvăluit că încă soțul ei i-a fost infidel.

„Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu, eu asta am simțit. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil de asta am iertat și am stat, a mărturisit Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și-a asumat vina, dezvăluind, totodată, că s-a gândit, de-a lungul vremii, cum ar reacționa el dacă Gina l-ar înșela…

‘Eram mai mici, mai tineri, nu vedeam lucrurile ca acum. Eu eram mai tulbure în acea perioadă. era ceva trecător. Orice încercare grea te sudează. Și eu m-am gândit la un moment dat despre posibilitatea ca ea să mă înșele, m-am gândit realist. Încerc să fiu OK cu situația asta, dacă se va întâmpla vreodată. Sper să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla… omul trebuie să fie fericit, nu trebuie să-l ții lângă tine, a mărturisit el.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton