Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, susține că a fost curtată de Leonardo di Caprio: „Ne-am întâlnit la Cannes. Mi-a făcut avansuri...”

 Ifrim Georgiana
.

Gina Chirilă a susținut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că a fost curtată de Leonardo di Caprio, pe care l-a întâlnit la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Actorul american i-ar fi făcut avansuri și nu este singurul star internațional cucerit de frumusețea ei, căci și Danielle Cavalli sau Adrian Grenier ar fi încercat să-i intre în grații. Iată declarațiile Ginei Chirilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Chirilă, 29 de ani, are o carieră internațională în industria modelingului și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Profesia de manechin a purtat-o prin toate colțurile lumii și a avut ocazia să cunoască vedete internaționale. Pe Leonardo din Caprio l-a întâlnit la Festivalul de Film de la Cannes 2023, unde a avut o apariție răvășitoare, și spune că actorul american ar fi încercat s-o cucerească. Soția lui Bogdan Vlădău a defilat cu grație pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie albă și mulată pe corp, completând ținuta cu accesorii fine.

le9le9

Citește și: Gina Chirilă i-a iertat infidelitatea lui Bogdan Vlădău, la început de relație: „Sunt destul de posesivă'

Citește și: Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă: „S-a rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea”

Citește și: Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi”

Citește și: Andrei Aradits prezintă emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, la Antena 1: „Datorită copiilor păstrăm un umor curat”

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, susține că a fost curtată de Leonardo di Caprio

Gina Chirilă susține că a fost curtată de Leonardo di Caprio, anul acesta, la Festivalul de Film de la Cannes. Fostul manechin a avut o apariție statuară, într-o rochie albă și accesorii prețioase, iar rujul roșu a fost, fără doar și poate, un touch de eleganță și senzualitate. Potrivit soției lui Bogdan Vlădău, actorul american ar fi fost cucerit de frumusețea ei, încercând să-i intre în grații, însă n-ar fi prima oară când Gina Chirilă face furori în rândul starurilor de la Hollywood.

„LeonardoDiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24', a spus vedeta în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Gina Chirilă, despre provocările carierei de manechin

În urmă cu ceva timp, Gina Chirilă a vorbit, fără perdea, despre provocările carierei de manechin, dezvăluind că, nu de puține ori, a fost pusă în situații delicate.

„Eu am plecat la 19 ani în China singură, așa am început, dar tot răul spre bine, am acumulat foarte multă experiență. Se întâmplă și în Europa, nu doar acolo, și este important să tragem un semnal de alarmă. Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat.

Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După am auzit povești, la modul fete care au dispărut de tot, au fost răpite. Un băiat a fost răpit timp de o săptămână, apoi a fost lăsat pe marginea drumului, habar nu are ce i s-a întâmplat. Băieți, fete, nu contează.

În Franța am fost pusă în fața unei situații în care puteam fi abuzată, dar, din nou, am știut cum să gestionez. Am pierdut campania. Un fotograf mi-a spus că trebuie să fac ceva cu el ca să primesc acea campanie. La început a fost violent, apoi și-a dat seama că nu e ok și m-a lăsat să plec', a povestit ea, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton