Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des: ”Oana nu mă mai implică. S-au rărit vizitele”

 Calin Maria Bianca
.

Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des. Toată lumea știe faptul că Oana Matache și soțul ei au divorțat. Frumoasa soră a Deliei și-a refăcut viața mai repede decât oricine s-ar fi așteptat, astfel că acum este într-o relație cu Radu Siffredi. Deși trăiește o nouă poveste de iubire, care a stârnit numeroase replici acide din partea mamei sale, Gina Matache își dorește ca relația ei cu fiica sa și cu cei doi nepoți să fie la fel de frumoasă ca în trecut. Din nefericire, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de bine precum ar vrea ea. Iată cele mai noi declarații ale Ginei Matache despre fiica ei, Oana, și nepoții săi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gina Matache, fiica ei, Oana, și noul ei iubit, Radu Siffredi, și-au aruncat numeroase cuvinte dure și replici tăioase în ultima vreme, de când cei doi formează o relație. Au ținut primele pagini ale ziarelor, însă se pare că lucrurile nu au revenit la normal, și în continuare sunt într-o situație tensionată. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta ca Oana Matache să divorțeze de cel cu care are doi copii și la puțin timp să își refacă viața sentimentală.

matache-1matache-1

Oana Matache trăiește o nouă poveste de iubire, însă nu a uitat de cel mai important rol al ei, și anume cel de mamă. Frumoasa soră a Deliei are mare grijă de copiii e, ba chiar a angajat o bonă, care să-i fie în permanență ajutor. Deși până acum mama ei era cea la care apela de fiecare dată, se pare că pe urma scandalului dintre ele și a lucrurilor răutăcioase spuse despre actualul ei iubit, Oana Matache a luat o decizie în acest sens.

Citește și: „Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi”. Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Citește și: Antonia a fost plătită cu 10.000 de euro să iasă cu un cuplu: „N-am fost singură, mie mi-e frică de…'

Citește și: Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Deține un atelier de creație și se ocupă de firma tatălui ei

Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des

Gina Matache nu a putut să nu vorbească despre nepoții ei și relația pe care o are cu micuții într-un interviu acordat recent. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că la început stătea tot timpul cu ei, însă de când s-au mai marit, vizitele sunt din ce în ce mai dese, mai ales că Oana Matache are acum bonă și nu mai apelează prea des la ajutorul ei.

La început a fost mai greuț un pic, pentru că trebuia să fac naveta până la ei acasă. Dar acum s-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă. Deci, cumva, nu mă mai implică pe mine. Doar așa, un weekend, două, să-I mai văd. Dar așa să fiu non-stop acolo, nu.„, a declarat Gina Matache pentru Wowbiz.ro.

Gina Matache: 'Vreau să nu fiu o bunică rea'

Totuși, deși este dezamăgită că nu mai poate să își vadă la fel de des nepoții, Gina Matache a explicat că acesta este cursul firesc al vieții. De asemenea, a înțeles faptul că nepoții ei au crescut, merg la grădiniță, au o bonă, și nu mai au nevoie în permanență de atât de multă atenție cum era când aveau câteva luni.

Mai mult decât atât, a ținut să precizeze că timpul trece foarte repede și în curând vor fi la școală, astfel că tot ceea ce își dorește este să nu fie o bunică rea pentru ei. Gina Matache a ecplicat că își dorește să fie bunica la care nepoțiisă vină cu braele deschise și dă-i povestească orice, iar ea să le explice unde au făcut bine, cât și unde au greșit.

'Trebuie să mă bucur de perioada aceasta din viața lor. Odată ce încep școala, or să fie cu obrăznicii, cu perioadele de rebeliune. Sper să mă țină Dumnezeu sănătoasă să ajung să stau de vorbă cu ei atunci când vor fi în perioada critică. Și să pot să le dau sfaturi, să pot să-i înțeleg, să vină la mine să-mi spună, dacă au ceva de spus. Să nu fiu o bunică rea, de care să fugă, să se ascundă. Cam asta e vârsta. După ce ajung la școală încet ifosele.' a mai declarat cântăreața.

Gina și Oana Matache și-au aruncat multe replici tăioase

Gina Matache nu este deloc de acord cu relația pe care Oana Matache o are cu Radu Siffredi. Cele două și-au aruncat mai multe cuvinte dure, iar în ultima vreme, au postat difeirte mesaje cu subînțeles, una la adresa alteia. După ce sora Deliei a postat pe Instagram un mesaj referitor la ce se spune și se scrie în legătură cu viața ei, Gina Matache a reacționat dur în mediul online.

„Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea… crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături’, este mesajul publicat de Gina Matache, pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton