Gina Pistol a dezvăluit de ce amână să facă copil | Interviurile VIVA!

 Stamen Diana
.

Prezentatoarea TV a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a vorbit fără perdea despre viața ei și dorințele sale. Gina Pistol a dezvăluit de ce amână să facă copil, deși are 37 de ani.

Acum că nu mai este singură, Gina Pistol este întrebată din ce în ce mai des de ce nu face un copil, însă vedeta a mărturisit de ce amână acest pas. Prezentatoarea TV are o temere atunci când vine vorba să devină mamă.

'Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul.', a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol a fost crescută doar de mama ei

'E foarte important ca un copil să aibă ambii părinți', a dezvăluit vedeta. Chiar dacă a fost crescută doar de mamă, Gina Pistol consideră că este foarte important ca un copil să crească lângă ambii părinți.

'Mama pentru mine este ca o soră mai mică. Când am luat deciziile au fost pentru că așa am vrut eu. Eu iau deciziile pentru mine. Dacă eu greșesc este dreptul meu să greșesc. Omul are voie să greșească. Întotdeauna am ales ce am simțit eu', a mai dezvăluit Gina Pistol.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton