Gina Pistol a început pregătirile pentru nuntă. Cum s-a filmat în dimineața evenimentului: „Am dormit puțin”

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley se căsătoresc, evenimentul fiind mult așteptat de fanii cuplului. În urmă cu o zi, prezentatoarea TV le arăta urmăritorilor bijuteriile și pantofii pe care îi va purta în ziua cea mare, recunoscând că o încearcă multe emoții. De la primele ore ale dimineții, mireasa a întâmpinat echipa de stiliști care se ocupă de apariția ei și a publicat un videoclip pe rețelele de socializare. Iată cum se pregătește Gina Pistol pentru nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ 7 ani și au împreună o fetiță, pe Josephine, care a venit pe lume pe 9 martie 2021. La sfârșitul lunii aprilie, cei doi au făcut anunțul privind căsătoria lor, deși se speculase de multă vreme că cei doi s-au logodit. Încă de la începutul poveștii lor de dragoste, cei doi parteneri au fost discreți și s-au ferit să-și expună relația, deși ambii sunt persoane publice.

gi6-3gi6-3

Înainte de ziua cea mare, Gina Pistol a dezvăluit mai multe detalii referitoare la modul în care se va desfășura nunta, la bijuteriile pe care le va purta și la cele două ținute pe care le va purta în fața altarului și la petrecerea propriu-zisă. Viitoarea mireasă a recunoscut că este epuizată din cauza pregătirilor și că are nevoie de vitamine injectabile, pentru că o așteaptă o zi lungă și plină de emoții.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol. Cele mai importante momente din relația lor

Citește și: Cum arată „apartamentul mirilor' de la Palatul Snagov, unde fac nunta Gina Pistol și Smiley. Facilitățile puse la dispoziția proaspeților căsătoriți

Citește și: Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley: „Suntem diferiți, dar ne completăm perfect”

Citește și: Alexandra Stan se luptă cu depresia și anxietatea din cauza succesului pe plan profesional: „Viața unui artist este un amalgam de sentimente. Presiunea vine atunci când…'

Gina Pistol a început pregătirile pentru nuntă

Încă de la primele ore ale dimineții, Gina Pistol a început pregătirile pentru nunta ei. Mireasa a întâmpinat echipa de stiliști care se ocupă de apariția ei, respectiv Adonis Enache care îi va face părul, iar de machiaj se ocupă Alexandra Crăescu. Partenera lui Smiley s-a filmat purtând un halat de satin și a recunoscut că nu a apucat prea multe ore de somn, având în vedere că trebuie să pună la punct toate detaliile pentru ziua cea mare.

„Am dormit puțin și repede. Ne apucăm de treabă?', a spus prezentatoarea de la Antena 1 în urmă cu doar câteva ore.

Ce bijuterii va purta Gina Pistol în ziua nunții

La nuntă, Gina Pistol va purta două rochii, ambele concepute de Irina Voinea, designer-ul care se ocupă și de apariția lui Smiley. Mireasa va purta o pereche de sandale de la Jimmy Choo, în valoare de 1500 de euro. Când vine vorba despre accesorizare, prezentatoarea TV și-a ales un pandantiv cu smarald și o pereche de cercei deosebiți, pe care i le lasă moștenire fiicei ei, Josephine.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză', a spus Gina Pistol pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton