Gina Pistol a plecat în vacanță cu fiica ei, Josephine: „Trăiește. Fii recunoscător”. De ce Smiley nu apare în fotografii

 Ifrim Georgiana
.

Zilele acestea, Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine, se află într-o vacanță în Transilvania, departe de agitația din Capitală. Se pare că artistul s-a deplasat pentru câteva proiecte și este însoțit de familia lui, după cum se observă în imaginile publicate pe rețelele de socializare. Cei doi părinți obișnuiesc să meargă în excursii cu fetița lor, susținând că astfel de experiențe sunt necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Iată în ce ipostaze emoționante s-a fotografiat prezentatoarea TV cu Josephine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smilei și Gina Pistol au devenit părinți în primăvara lui 2021, atunci când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Josephine. Cei doi nu postează imagini cu chipul fetiței, decizie pe care au luat-o împreună, pentru a o proteja de eventualele pericole. De câteva luni bune, Gina Pistol și-a întrerupt activitatea în televiziune, renunțând la emisiunile „Chefi la cuțite' și „America Express', astfel încât să-i poată dedica suficient timp fiicei ei. Zilele acestea, cei trei se află în Transilvania, unde se bucură de natură și aerul curat, iar prezentatoarea TV a postat câteva fotografii înduioșătoare cu Josephine.

gi9gi9

Citește și: „Tata m-a dus la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea. M-am simțit singură, a nimănui. O singură palmă mi-a dat mama”. Gina Pistol, mărturisiri în lacrimi, despre coșmarul trăit după divorțul părinților

Citește și: Gina Pistol, schimbare neașteptată de look. Cum arată cu părul scurt și machiată lejer: „Wow'

Citește și: Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar: „Cred că se rezolvă cu banii”

Citește și: Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Joacă în serialul Lia și este semifinalist Exatlon

Gina Pistol a plecat în vacanță cu fiica ei, Josephine

Zilele acestea, Smiley a trebuit să se deplaseze în Transilvania, unde lucrează la câteva proiecte, iar Gina Pistol și Josephine l-au însoțit. În timp ce artistul se ocupă de colaborările muzicale, prezentatoarea TV și fiica lor profită de scurta vacanță și de priveliștile încântătoare din zonă. Cele două au mers să viziteze Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă și au postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

Departe de agitația din Capitală, Gina Pistol și Josephine se bucură de natură și aerul proaspăt. Într-o fotografie făcută publică, cele două îmbrățișează un copac și pare că se bucură din plin de momentele petrecute împreună.

 „Trăiește. Îmbrățișează un copac. Fii recunoscător', este mesajul postat de soția lui Smiley în mediul online.

De ce nu postează Smiley și Gina Pistol imagini cu chipul fiicei lor

Smiley și Gina Pistol au decis să publice, în mediul online, fotografii cu chipul fetiței lor, motivând că-și doresc să-i ofere lui Josephine libertatea de a alege dacă își dorește o astfel de expunere.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Domne, de ce nu ne arătăm copilul?'. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni', spunea atunci Smiley.

Gina Pistol a publicat, din greșeală, o imagine cu fiica ei

În primăvara acestui an, Gina Pistol a publicat, din greșeală, o fotografie cu chipul lui Josephine. La scurt timp, prezentatoarea TV a șters fotografia și s-a filmat plângând, în mediul online, susținând că regretă momentul de neatenție.

„Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram și apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este gata să apăra pe platformele online și în publicații', a spus atunci Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton