Gina Pistol a povestit cum se acomodează micuța Josephine după revenirea ei în televiziune. A început filmările pentru MasterChef: „Până acum pleca tati. M-a sunat pe video și a zis...”

 Ifrim Georgiana
.

După o pauză de mai bine de un an, Gina Pistol a revenit în televiziune și va prezenta emisiunea MasterChef. Se pare că proiectul s-a ivit la momentul potrivit, căci prezentatoarea TV și-a adunat forțele și e pregătită pentru acest nou capitol. Tot ea a povestit și cum a reacționat Josephine în fața acestor schimbări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În februarie 2023, Gina Pistol anunța, cu lacrimi în ochi, că ia o pauză profesională, pentru a-i dedica atenția cuvenită fiicei ei, Josephine, în vârstă trei ani. Prezentatoarea TV a recunoscut că ultimii ani au fost complicați, având în vedere că s-a împărțit între carieră și viața de familie. Acum, după o binemeritată pauză, Gina Pistol va prezenta emisiunea MasterChef, de la Pro TV.

gi12gi12

Citește și: Gina Pistol, entuziasmată de revenirea în televiziune, ca prezentatoare la MasterChef: „Am reîntregit echipa, îmi era dor de băieți. Locul meu este pe sticlă'. Cine are grijă acum de fiica ei și a lui Smiley / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol a semnat cu PRO TV și prezintă Masterchef, unde sunt jurați foștii ei colegi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Mi-a făcut bine pauza asta”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: 'Am fost cu iubirile mele…'

Citește și: Bacalaureat 2024: Subiectele la Geografie și Biologie

Gina Pistol a povestit cum se acomodează Josephine după revenirea ei în televiziune

Gina Pistol a început deja filmările pentru MasterChef, sezonul 9, care va avea premiera în scurt timp.

„În viață nimic nu e întâmplător, eu cred foarte mult în asta. Și cred că ce se întâmplă acum vine după un moment în care am avut puțin mai multă nevoie să-mi așez toate trăirile și să mă echilibrez. A venit fix la momentul potrivit!', a povestit ea pentru cancan.ro.

Până acum, prezentatoarea TV a fost în permanență alături de fiica ei și a lui Smiley. Se pare că Josephine se acomodează cu schimbările care au apărut în familie, dat fiind că Gina Pistol petrece ore bune pe platourile de filmare.

„M-au sunat mai devreme, pe video, că întreabă „mami unde e?!'. Până acum pleca tati și știa că pleacă ori la studio ori la concert. M-au sunat, m-a văzut și a zis „ești foarte frumoasă'. Acasă nu stau chiar așa. Sunt frumoasă și acasă, dar nu chiar așa', a mai povestit ea.

Gina Pistol, despre colaborarea cu Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Gina Pistol a revenit cu entuziasm în televiziune, reluând colaborarea cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Nu știu, nu i-am întrebat. Dar nu i-aș vedea fără mine. Eu zic că intru foarte bine în această echipă. Am rolul meu, sunt simpatică, empatică. Și ei sunt, doar că vor trebui să fie puțin mai duri în decizii. Eu sunt prietena care vine aia care vine și te îmbrățișează, te încurajează, ăla e rolul meu și echilibrez balanța fix cât trebuie', a mai spus soția lui Smiley pentru sursa citată anterior.

Se pare că Josephine, care deja merge la grădiniță, e prietenă cu fetițele lui Florin Dumitrescu: „Merge la grădiniță, a fost până acum, nu foarte des, dar o să meargă iar din toamnă. Îi place, îi plac copiii. E prietenă foarte bună cu fetele lui Florin, se înțeleg foarte bine'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton