Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley: „Nu am plâns că a venit, nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele”

 Ifrim Georgiana
.

Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley. Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol au făcut cununia civilă și cea religioasă. La nunta artistului și prezentatoarei TV au participat aproximativ 300 de invitați, din rândul prietenilor și familiei. La eveniment, și-a făcut apariția și Emil Pistol, tatăl vedetei, deși anterior Gina Pistol susținea că relația lor este destul de tensionată. Iatăă ce spune acum prezentatoarea TV despre prezența părintelui ei la nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley. Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ 7 ani și au făcut nunta zilele trecute. Cei doi soși au organizat un eveniment discret și i-au avut alături pe cei dragi, pentru a-și celebra dragostea. Un moment emoționant a fost acela când tatăl prezentatoarei TV și-a făcut apariția la cununia religioasă, deși Gina Pistol spunea despre el că s-a rupt de familie, odată cu divorțul. Mai mult, soția lui Smiley afirma, în urmă cu ceva timp, că pentru ea cuvântul „tată' nu înseamnă „nimic'.

gi9gi9

La nunta ei, Gina Pistol a avut mari emoții și nu și-a putut stăpâni lacrimile, mulți considrând că prezența tatălui ei a înduioșat-o profund. Acum, prezentatoarea TV a explicat cum au stat lucrurile, susținând că întâlnirea cu Emil Pistol nu a fost una ca-n „telenovele', căci nu s-a „tolănit' nimeni pe jos.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, probleme la doar câteva zile de la nuntă. Ce s-a întâmplat în vila lor: „Nu știu voi ce faceți, de obicei, după, dar eu…”

Citește și: Cum arată verighetele alese de Smiley și Gina Pistol și care e povestea din spatele lor: „Au o însemnătate anume. Am scris în interiorul lor…'

Citește și: Ce ritual de îngrijire are Cătălin Botezatu: „Fac tot felul de tratamente și masaje de întreținere'. A renunțat la bronzatul la solar

Citește și: 'Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt…' Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Ce schimbări are în plan

Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley

Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a ținut să facă mai multe precizări legate de nunta ei. Prezentatoarea TV spune că emoțiile de la cununia religioasă nu i-au fost provocate de prezența tatălui ei, cu care spune că are o „relație civilizată'.

„Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un DA cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat, am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă, unde într-adevăr am plâns. (…)

Nu am plâns că a venit tata. Tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa. Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi

Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer, nu știu, momentul în sine m-a emoționat', a spus Gina Pistol.

„Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic'

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol făcea câteva declarații despre relația pe care o are cu tatăl ei. Prezentatoarea TV afirma că Emil Pistol s-a rupt de familie după divorț, întemeindu-și altă familie.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată' nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta', spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton