Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce” / Acum, emisiunile Chefi la Cuțite și America Express sunt prezentate de Irina Fodor

.

În luna februarie, Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune, motivându-și decizia prin nevoia de a petrece mai mult timp cu familia ei. Ulterior, s-a speculat că prezentatoarea TV ar începe o colaborare cu PRO TV, însă a negat informația, precizând că nu a primit propuneri din partea postului de televiziune. Recent, Gina Pistol a vorbit despre revenirea pe micul ecran, susținând că este dispusă să accepte oferte chiar de la începutul anului viitor. Iată decizia acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De jumătate de an, Gina Pistol și-a suspendat activitatea în televiziune și s-a dedicat familiei ei. Timp de șapte ani, prezentatoarea TV s-a aflat pe platourile de filmare ale Antenei 1, în calitate de gazdă a emisiunilor „Asia Express' și „Chefi la cuțite'. Deși a precizat că plecarea din televiziune nu este definitivă, Gina Pistol nu a făcut declarații explicite despre momentul când își va relua activitatea, căci vrea să se bucure de momentele frumoase alături de cei dragi. Acum, soția lui Smiley susține că ar fi pregătită să accepte oferte chiar de la începutul anului, însă numai în anumite condiții.

gin10gin10

Citește și: Cum a fost ajutată Theo Rose de Smiley și Gina Pistol, după ce a devenit mamă: „A fost foarte bun cu mine. M-au sfătuit…'

Citește și: Gina Pistol, despre cum arată Delia: „E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai…”

Citește și: Șoferul beat care a lovit mortal trei tineri, în Alba, ar fi făcut-o intenționat, pentru a se răzbuna: „A vrut să-i omoare, i-a tăiat ca trenul”

Citește și: De ce a ajuns Radu Ille în spital, pe perfuzii: „Am lucrat timp de 8 ani în mină, unde am văzut și sânge…”. Cu ce probleme de sănătate a rămas

Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor

Gina Pistol e dispusă să revină în televiziune de la începutul anului viitor sau din primăvară, în eventualitatea în care rezonează cu ofertele pe care le primește. Chiar și așa, prezentatoarea TV nu-și face planuri în avans, susținând că deciziile ei pot fi influențate și de starea pe care o va avea la vremea respectivă.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce.

Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!', a spus soția lui Smiley, potrivit Cancan.ro.

De ce s-a retras Gina Pistol din televiziune

Pe lângă faptul că și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia, Gina Pistol a invocat și alt motiv care a determinat-o să se retragă din televiziune. Prezentatoarea TV a precizat că ajunsese într-un punct de extenuare, situație care îi afecta randamentul la locul de muncă. După o perioadă de repaus, s-a refăcut și și-a redobândit energia care o caracteriza.

„Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton