Gina Pistol și-a făcut o nouă schimbare de look, după ce stiliștii din SUA au dezamăgit-o. Cum arată acum: „A fost o provocare. După 8 ore...”

 Ifrim Georgiana
.

Cu câteva săptămâni în urmă, aflată în Statele Unite ale Americii, Gina Pistol a decis să facă o schimbare de look și s-a lăsat pe mâna unui haistylist de acolo. Rezultatul a dezamăgit-o peste măsură, astfel că întoarsă în țară, prezentatoarea TV s-a programat la un alt salon. Nu mai puțin de 8 ore a durat tot procesul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La începutul acestei luni, Gina Pistol s-a aflat în Statele Unite ale Americii alături de Smiley și fiica lor, Josephine. Prezentatoarea TV și-a făcut programare la un salon de înfrumusețare renumit, însă nu i-a plăcut deloc noua culoare a părului, pentru care a și plătit o sumă imensă de bani. Întoarsă în România, Gina Pistol a apelat la serviciile unui hairstylist de la noi și a făcut o nouă schimbare de look. Nu mai puțin de 8 ore a petrecut în salon pentru a obține o culoare uniformă a părului.

428485833_18418270672052262_5155456460952294356_n428485833_18418270672052262_5155456460952294356_n

Citește și: Smiley, Gina Pistol și fiica lor, peripeții la Disneyland: „Ajungem cu chiu cu vai la chioșcul de bilete și, ce să vezi?! Nu mai aveau. Cum domnule, în ditamai parcul Disney nu mai încăpeau încă trei? Uite că nu„

Citește și: Cum arăta Gina Pistol când era adolescentă, înainte să devină celebră. Imagini rare cu vedeta

Citește și: Survivor All Stars 29 februarie – Cătălin Moroșanu a fost eliminat, iar Jador descalificat din concurs: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția'

Citește și: Jamila a pierdut definitiv procesul intentat Laurei Laurențiu, în scandalul „Ecler la tavă': „Nici măcar nu mă bucur. Am fost hărțuită, ridiculizată…'. Câți bani îi datorează cunoscutei bucătărese

Gina Pistol și-a făcut o nouă schimbare de look, după ce stiliștii din SUA au dezamăgit-o

Încântată de noul ei look, Gina Pistol a publicat în mediul online mai multe fotografii din salonul de înfrumusețare. Părul ei a fost supus mai multor decolorări și tratamente, pentru a obține o culoare uniformă și pentru a-i reda strălucirea. Tot procesul a durat aproximativ 8 ore, iar rezultatul pare s-o mulțumească de această dată pe fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite'.

 „Azi a fost o provocare cu părul ei. Având în păr mai multe culori și câteva decolorări a fost mai dificil. Dar ne-am descurcat până la final. După 8 ore', a scris stylist-ul Ginei Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, nemulțumită după ce s-a tuns în Los Angeles

Gina Pistol a plătit mulți bani pentru o schimbare de look, la un salon de înfrumusețare din Los Angeles, însă rezultatul a fost dezamăgitor.

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din Los Angeles, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare, dar este acolo în top, cred că top 10. Ce pot să zic… Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă, adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat, chiar avem oameni talentați. Păi, mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta, ce să mai zic. Se putea mai bine, mult mai bine', a spus Gina Pistol în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton