Gina Pistol revine în televiziune după o pauză de un an și jumătate: „Sunt pregătită să mă întorc. Mi-a prins bine...”.  Se zvonește că va prezenta MasterChef

 Ifrim Georgiana
.

După o pauză de un an și jumătate, Gina Pistol se întoarce în televiziune și este pregătită să accepte proiecte noi. Perioada petrecută departe de platoul de filmări a ajutat-o să își adune forțele și să se recupereze. Prezentatoarea TV s-a retras din activitate din cauza epuizării și a unor probleme de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În februarie 2023, Gina Pistol anunța, cu lacrimi în ochi, că ia o pauză profesională, pentru a-i dedica atenția cuvenită fiicei ei, Josephine, în vârstă trei ani. Prezentatoarea TV a recunoscut că ultimii ani au fost complicați, având în vedere că s-a împărțit între carieră și viața de familie. Acum, după o binemeritată pauză, Gina Pistol e pregătită să revină pe micul ecran.

kjberkjber

Citește și: Cu ce se ocupă Gina Pistol, la doi ani de când a renunțat la televiziune: „Alerg de dimineață până seara!”

Citește și: De ce vor Gina Pistol și Smiley să se mute într-o casă nouă pentru fiica lor. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit tătic: „E o experiență unică care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri”

Citește și: Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine…” / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun'

Gina Pistol revine în televiziune după o pauză de un an și jumătate

Gina Pistol a făcut mult așteptatul anunț referitor la revenirea ei în televiziune. E pregătită să accepte noi proiecte și spune că i-a fost prielnică perioada petrecută departe de platoul de filmări. Timp de 7 ani, prezentatoarea TV a colaborat cu Antena 1 pentru emisiunile „America Express' și „Chefi la cuțite'. Ulterior, Irina Fodor a înlocuit-o în ambele emisiuni. Odată cu plecarea celor trei jurați la „MasterChef', s-a zvonit că Gina Pistol s-ar alătura proiectului în calitate de prezentatoare.

„Nu știu să vă zic. Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc! Am decis, corpul mi-a spus că este timpul să iau o pauză și cumva uitându-mă la copil și la familia pe care abia o formam așa, am considerat că este mai bine să stau acasă. E mai bine și pentru mine și pentru noi trei și mi-a făcut bine pauza asta. Acum să vedem', spus prezentatoarea TV pentru ciao.ro.

Cum s-a schimbat relația dintre Smiley și Gina Pistol, la un an de la căsătorie

Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol au împlinit un an de căsătorie. Artistul și prezentatoarea TV formează un cuplu de aproximativ 7 ani și sunt părinții unei fetițe, pe nume Josephine.

„Concluziile după primul an? E foarte frumos, dacă există iubire, înțelegere și respect în familie, lucrurile se așază foarte frumos', a declarat Smiley pentru sursa citată.

„Și înțelepciune', a adăugat Gina Pistol.

Mesajul Ginei Pistol când s-a retras din televiziune

În februarie 2023, Gina Pistol a făcut, pe rețelele de socializare, anunțul privind retragerea ei din televiziune.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI (Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea) care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.

Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan , alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la TV’, a transmis Gina Pistol, la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton