Gina Pistol, schimbare neașteptată de look. Cum arată cu părul scurt și machiată lejer: „Wow”

 Ifrim Georgiana
.

La început de octombrie, Gina Pistol și-a făcut o schimbare de look și s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului. Imaginea postată de prezentatoarea TV a stârnit admirația fanilor, mai ales că tunsoarea o prinde perfect și îi accentuează frumusețea naturală. Tunsă scurt și cu o atitudine extrem de jovială, soția lui Smiley este într-o formă de zile mari și pare că se bucură de perioada de pauză din televiziune. Iată cum arată acum Gina Pistol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și-a anunțat retragerea temporară din televiziune la începutul acestui an. Prezentatoarea TV a renunțat la emisiunile „Chefi la cuțite' și „America Express', din dorința de a petrece mai mult timp cu fiica ei, Josephine, în vârstă de 2 ani și jumătate. Deocamdată, vedeta de la Antena 1 nu făcut vreun anunț referitor la revenirea pe micul eran, însă a dat de înțeles că ar fi dispuse să accepte oferte de anul viitor. Până atunci, însă, Gina Pistol păstrează legătura cu fanii în mediul online, unde a publicat câteva imagini cu noul ei look.

iii9iii9

Citește și: De ce Smiley și Gina Pistol nu au angajat o bonă pentru fiica lor: „Vreau să îmi cresc copilul sănătos'. Josephine îi însoțește în toate vacanțele

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune: „Am avut Covid de două ori într-un an, am avut burnout…'

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Situația nu este foarte roz'

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Gina Pistol, schimbare neașteptată de look

Gina Pistol a decis că e timpul pentru o schimbare de look și a apelat la ajutorul hairstylist-ului. Prezentatoarea TV a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare bob scurt, care o încadrează perfect și îi scoate în evidență trăsăturile naturale. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat un videoclip de la salonul de înfrumusețare și le-a arătat fanilor transformarea prin care a trecut.

Cu un aer jovial și un machiaj extrem de natural, Gina Pistol a părut vizibil încântată de rezultatul final, atunci când s-a uitat în oglindă. La fel și stilistul care s-a ocupat de părul ei și care i-a adăugat un plus de volum, înainte să părăsească salonul de înfrumusețare.

„Wow!', a fost reacția specialistului.

Când se întoarce Gina Pistol în televiziune

După 7 ani petrecuți în proiectele de la Antena 1, Gina Pistol s-a retras din televiziune, iar Irina Fodor a preluat emisiunile „America Express' și „Chefi la cuțite'. Deocamdată, prezentatoarea TV încă se află în proces de recuperare, mai ales că ultimul an a fost destul de dificil, pe fondul problemelor legate de sănătatea fizică și psihică.

„Sunt momente în care îmi e dor de mine. Eu sunt într-un proces de revenire pentru că se schimbă toată viața, te simți și tu ca om, se schimbă relațiile, pentru că prioritar devine copilul. Dar nu trebuie să uităm și noi de noi, ca înainte de mama suntem femei. (…)

Am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv că am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect’, a spus prezentatoarea TV la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton