Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

.

Gina Pistol a participat la premiera filmului „Retreat Vama Veche', regizat de Petre Năstase, care a avut loc aseară. Prezentatoarea TV s-a fotografiat cu protagonistele comediei, între care și Laura Cosoi, cea care i-a fost timp de cinci ani iubită lui Smiley, actualul ei soț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


„Retreat Vama Veche’, pelicula în care joacă Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, s-a lansat în cinematografele din toată țara miercuri, 16 octombrie. O mulțime de vedete au fost prezente la premiera comediei, printre acestea numărându-se și Gina Pistol.

Citește și: Petre Năstase, regizorul comediei „Retreat Vama Veche', le-a distribuit în film pe Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi fără să știe că sunt prietene: „Atunci când s-au întâlnit, a fost un mix de sărbătoare cu emoție, chimia între ele era deja creată, evidentă, minunată' / EXCLUSIV


Citește și: Protagoniștii comediei Retreat Vama Veche’ pornesc în turneu prin cinematografele din țară

Citește și: Asia Express 16 octombrie – Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați și au izbucnit în lacrimi. Anca Țurcașiu: „Nici nu pot să vorbesc. E greu…’

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…’ / Ce relație au cu nașii

Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună


Pe contul de Instagram, Gina Pistol a publicat o poză cu afișul filmului pe ecran. Înainte să intre în sală, prezentatoarea de la „MasterChef’ s-a fotografiat cu protagonistele filmului, Adela Popescu, Laura Cosoi Ada Condeescu, dar și cu alți invitați.

Gina Pistol nu a ezitat să apară în aceeași fotografie cu Laura Cosoi, cea care i-a fost iubită lui Smiley timp de cinci ani. La premiera filmului au fost prezente și alte vedete, între care Victor Ponta și Daciana Sârbu, Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, Olivia Păunescu sau Cosmin Seleși.


Laura Cosoi și Smiley s-au despărțit în 2012, după o relație de mai bine de cinci ani, menționând atunci că decizia a fost una de comun acord. Ulterior, artistul și-a găsit fericirea alături de Gina Pistol, cea care i-a dăruit o fiică, pe Josephine. Actrița este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar din rodul iubirii lor au rezultat patru fiice.

Laura Cosoi, mesaj pentru Gina și Smiley, când a aflat că vor deveni părinți

Pe 9 martie 2021, Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus-o pe lume pe Josephine. În momentul când prezentatoarea TV și Smiley au anunțat că vor deveni părinți, Laura Cosoi s-a numărat printre cei care i-au felicitat. Actrița a subliniat că a rămas în relații bune cu artistul, cel care i-a fost iubit timp de cinci ani.


„L-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun, a spus Laura.

În 2021, când Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu cea de-a treia fiică, Gina Pistol i-a apreciat postarea, semn că se bucură una pentru cealaltă și nu există loc de tensiuni.


De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi

Despărțirea dintre Laura Cosoi și Smiley a avut loc în 2012. Cei doi au susținut că decizia a fost de comun acord, însă surse apropiate actriței au dezvăluit că aceștia nu s-ar fi pus de acord în privința căsătorie. Ea visa să-și întemeieze o familie, dar el n-ar fi fost pregătit, la momentul respectiv, să se așeze la casa lui.

„Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: „Rămânem prieteni, atât, gata!’.


A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: „După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!’.

Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei’,  a spus bunica Laurei Cosoi, pentru  click.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram