Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu: „Lucrurile evoluează frumos și...”

.

Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu. De câteva luni, artista formează un cuplu cu cântărețul grec. Deși fosta solistă de la Mandinga a refuzat să facă declarații despre noua ei relație, iubitul acesteia a luat inițiativa și a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care decurg lucrurile între ei. Iată ce a spus Giorgos Athanasiadis în urmă cu puțin timp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis formează un cuplu de câteva luni bune. În prezent, cei doi se află în Roma, acolo unde petrec prima vacanță în doi. Cei doi au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și par extrem de fericiți împreună. Până acum, frumoasa cântăreață nu a făcut nicio declarație despre noua ei relație, ci s-a rezumat la o scurtă descriere în dreptul imaginilor publicate. În schimb, cântărețul grec a fost primul care a decis să facă câteva afirmații despre povestea lor de iubire.


Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu. Dacă până acum artista a preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, în urmă două zile, aceasta a postat primele imagini cu noul ei partener de viață. ei doi se bucură de momente frumoase în Italia, acolo unde au decis să petreacă prima escapadă romantică.


Citește și: Elena Ionescu, în vacanță cu noul iubit, cântărețul Giorgos Athanasiadis:'Sunt fericită!'. Primele imagini împreună

Citește și: Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit:’Nu mai există în viața mea’

Citește și: De ce lipsește Andreea Esca de la pupitrul știrilor PRO TV:'Am luat medicamente și…'

Citește și: Costel Mircea Bratosin, fost concurent Chefi la cuţite, a fost arestat pentru agresiune sexuală.Cum se apără tânărul


Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu

Potrivit declarațiilor făcute de cântărețul grec, se pare că relația lor decurge cât se poate de bine. Deocamdată, cei doi nu și-au făcut planuri mari de viitor, ci preferă să lase lucrurile să evolueze de la sine.

„Suntem într-o minivacanță la Roma. Am prins câteva zile libere și am făcut o escapadă. Suntem bine, ne bucurăm de liniște și de relaxare. Lucrurile evoluează frumos și natural între noi’, a declarat Giorgos pentru FANATIK.


Pe contul său de Instagram, Elena Ionescu a postat un videoclip cu Giorgos Athanasiadis. Cei doi s-au filmat în capitala Italiei și par nedezlipiți unul de celălalt. În urmă cu ceva timp, se spcula că aceștia ar fi încheiat relația, însă fosta solistă din trupa Mandinga a negat această informație.


Ce spune Elena Ionescu despre relația cu fostul soț

În anul 2019, Elena Ionescu a divorțat Dragoș Stanciu, bărbatul cu care are împreună un băiat. Într-u interviu recent, artista a susținut că relația cu tatăl copilului ei s-a ameliorat în ultimul timp, iar ambii au ajuns la concluzia că trebuie să colaboreze pentru fericirea fiului lor.

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată. Vine, are grijă de Răzvanel în weekend, îl ia. Acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă. Face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea.


Acum le văd și apreciez foarte mult. Ne-am iertat reciproc. Am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință’, spunea Elena Ionescu pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram