Giovanni Becali, detalii neștiute din triunghiul amoros Cristi Borcea - Valentina Pelinel - Alina Vidican, pe când se aflau la închisoare: "Îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre, să vorbească"

 Dumba Gabriela
.

Cristi Borcea a fost un deținut special. În perioada petrecută în pușcărie, a conceput patru copii cu două femei diferite. Căsătorit, așadar, cu Alina Vidican, Cristi Borcea se iubea în secret cu Valentina Pelinel, care i-a dăruit trei copii. Iar complici la acest triunghi amoros au fost Giovanni și Victor Becali, colegi de detenție cu Borcea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea se iubea în secret și cu Valentina Pelinel, din această ultimă poveste de dragoste devenită, între timp, căsătorie au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria. Iar un rol important în apariția pe lume a acestor copii l-a avut și Giovanni Becali.

borcea.pelinelborcea.pelinel

Giovanni Becali, „nașul” din pușcărie al cuplului Cristi Borcea – Valentina Pelinel

Invitat în cadrul emisiunii 'Online Story by Cornelia Ionescu', difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Giovanni Becali a fost extrem de sincer și 'l-a dat de gol' pe bunul său prieten, Cristi Borcea.

Afaceristul a povestit pe îndelete că a asistat la o adevărată 'telenovelă' între Cristi Borcea, Valentina Pelinel și Alina Vidican, ajutându-l pe amicul său să vorbească cu cele două femei, deși se aflau după gratii.

„Deci am avut telenovela cu fosta soție și cu Valentina. Nașul Alinei era Gigi. Cu cine țineam eu… cu Valentina! Victor cu Alina. Îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre, să vorbească. E un prieten adevărat, pe cuvânt, eu țin la el', a dezvăluit Giovanni Becali.

În ciuda greutăților, Cristi Borcea are acum o căsătorie fericită cu Valentina Pelinel și au împreună trei copii.

'Cel mai important e să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina. Să mergi de drag acasă. Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume', a mai spus Borcea, în trecut, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

În total, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. În acest context, inevitabil, dinamovistul a devenit ținta glumelor, precum 'Doar dacă se uită Borcea la o femeie, rămâne însărcinată': 'Normal. Au apărut, știi de ce? Eu, în primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii. Nu m-au deranjat niciodată (n.r.- glumele)', a punctat Borcea.

Citește și: Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. Mama ei a dus-o la psiholog: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică…’

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Cum a reușit Cristi Borcea să facă patru copii în închisoare

Au apărut zvonuri că Cristi Borcea a avut parte de condiții de lux în perioada petrecută în închisoare și că avea la dispoziție chiar și de un spa. Mai mult, s-a spus că acesta era vizitat des de Valentina Pelinel și că copiii i-ar fi făcut chiar în celulă. Victor Becali a rupt tăcerea despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Cristi Borcea a negat vehement că ar fi fost vizitat, în penitenciar, de femeile cu care a făcut cei patru copii.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent„, a spus Borcea, anul trecut, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea avea porecla 'Magdalena' în închisoare

Pentru că avea trei iubite pe vremea când se afla în închisoare, Cristi Borcea avea mare grijă de aspectul său fizic, iar asta i-a determinat pe colegii de celulă să-l poreclească „Magdalena”.

'Îi spuneam ‘Magdalena’ bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi.

Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!', a transmis Miron Mitrea, fostul coleg de penitenciar al lui Cristi Borcea, în cadrul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton