Giulia Anghelescu, declarații neașteptate despre începutul relației cu Vlad Huidu: „Nu eram neapărat îndrăgostită de el, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Giulia Anghelescu, declarații neașteptate despre începutul relației cu Vlad Huidu. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu se cunosc de 15 ani și sunt căsătoriți de un deceniu. La sfârșitul anului trecut, aceștia au sărbătorit „nunta de tinichea' și au mers într-o vacanță în Dubai. Relația lor nu a fost lipsită de provocări, căci timp de un an și jumătate aceștia au fost despărțiți, din cauza tensiunilor dintre ei. Aceștia s-au regăsit, iar astăzi formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, cunoscuta artistă a făcut o declarație despre începutul poveștii de dragoste cu soțul ei, dezvăluind momentul în care și-a dat seama că Vlad Huidu este sufletul ei pereche.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu, declarații neașteptate despre începutul relației cu Vlad Huidu. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună două fetițe, pe Antonia și Mika. Deși formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, relația lor a trecut părin mari provocări de-a lungul timpului. După trei ani de concubinaj, aceștia s-ar despărțit și au stat departe unul de celălalt timp de un an și jumătate. Artista a justificat separarea prin faptul că ambii aveau așteptări „exagerate', însă recunosc că aceastî perioadă i-a ajutat să-și clarifice sentimentele și dorințele.

giu9giu9

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut în perioada când soțul acesteia era cameraman la un post de televiziune. Cei doi s-au întâlnit pe holuri și s-au plăcut din priviri, iar cântăreața a fost cea care a făcut primul pas, invitându-l la ziua ei de naștere. Artista a vorbit despre începutul poveștii de dragoste cu soțul ei și despre momentul când și-a dat seama că își vor uni destinele pentru totdeauna.

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie: „Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…'

Citește și: Giulia Anghelescu dezvăluie care este defectul său, ca soție: „Așa ne-am născut, ca specie”

Citește și: Alin Oprea, primele declarații despre procesul pierdut cu fosta lui soție, Larisa Uță: „S-a grăbit să anunțe o victorie falsă' / Artistul va face apel

Citește și: Însărcinată în șapte luni, Daniela Crudu vrea să-și pună implanturi fesiere. A consultat deja un medic estetician

Giulia Anghelescu, declarații neașteptate despre începutul relației cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu a vorbit despre începutul relației cu Vlad Huidu și despre sentimentele care o încercau la acea vreme. Artista și-a dat seama că bărbatul este sufletul ei pereche atunci când a ținut-o pentru prima dată de mână, deși recunoaște că dragostea pentru acesta s-a născut mai târziu. Cei doi sunt căsătoriți deja de 10 ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat cele două fetițe superbe.

„Atunci când m-a luat prima dată de mână, am știut că el vreau să fie și nu eram neapărat îndrăgostită de el, dar pur și simplu așa am simțit', a susținut artista, potrivit impact.ro.

De ce au fost despărțiți Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Într-un interviu pentru Viva!, Giulia Anghelescu a spus motivul pentru care ea și Vlad Huidu au fost despărțiți timp de mai bine de un an. Dacă primii trei ani de relație au fost lapte și miere, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar așteptările acestora generau multe tensiuni în relație.

„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt.

Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele', a declarat Giulia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton